Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjklsdfghj

Pytanie do matek kupujących wszytko w Rossmannie - chodzi o kartę Rossnę.

Polecane posty

Gość asdfghjklsdfghj

Mam pytanko do tych, którzy kupują wszytko zawsze w Rossmannie, czyli regularnie pieluchy, słoiki, mleko, kasze, akcesoria dla dzieci i tylko tam, nigdzie indziej. Czy w takiej sytuacji zyskałyście coś na posiadaniu karty Rossnę? Czy to się wam opłaciło? Np. uzbierałyście tyle punktów i macie takie rabaty, że wychodzi wam paczka pieluch za darmo? Czy może to są takie grosze i tak beznadziejne rabaty, że ledwo na waciki albo patyczki styka? Jak to jest?

Gość asdfghjklsdfghj
Przy założeniu, że będę od noworodka cały czas kupowała wszytko tam, wszytko Babydream, to czy dzięki tej karcie zyskam coś wartościowego, czy to tylko tak dla picu?

Gość gość
nie musisz TYLKO babydream, to jest ogólnie na art. dla dzieci. jeśli masz gdzieś blisko rossmanna to dojdziesz do 10% rabatu, tak. Opłaca się. do tego możesz zamawiać na stronie prezenty, dają tam gazetę i jakieś próbki itp.

Gość shiska
Paczka pieluch to za darmo nie wychodzi, zależy za ile pieniędzy tych zakupów narobisz, na początek masz 3% rabatu, co trzy mce dodają 1%, jeśli w ciągu mca 2 razy robisz zakupy i w ten sposób można dojść do 10%, czyli narobisz zakupów za 100 zł, płacisz dyche mniej, może to nie dużo, ale zawsze coś:)

Gość asdfghjklsdfghj
10% rabatu to nie jest dużo... A za punkty można coś dostać?

Gość gość
nie zbiera sie punktow, jest tylko znizka i od czasu do czasu prezent typu gazetka itp, ja mam 7procent rabatu i wychodzi to srednio 10zl taniej na msc, ale nic mnie to nie kosztuje wiec korzystam

Gość asdfghjklsdfghj
Jak to prezent typu gazetka? Dostajesz gazetkę w prezencie? Czy wybierasz sobie prezent z gazetki jak na stacji benzynowej?

Gość gość
Dla mnie rejestracja karty, to jakiś chory rytuał. Naciąganie na zbieranie danych. Niedługo jeszcze rozmiar buta będzie trzeba podać :O

Gość gość
mleko babydream kupuje i sie oplaca 1zl cos tam na paczce:>

Gość gość
Opłaca się np. jak masz już większy rabat np. od 6% wzwyż i jeszcze jak np. Rossmann ma promocję co jakiś czas na Pampersy, że z 64,99 dają cenę na 54,99 zł + do tego ten rabat z karty. Jak osiągnęłam 6% rabatu to dostałam upominek w postaci skarpetek dla dziecka firmy Endo, bardzo ładne, kolorowe z antypoślizgiem :) Ja tam jestem zadowolona.

Kiedyś była promocja, ze wszystki produkty ( nie tylko dla dzieci) są 25% taniej

Gość gość
Zzyskuje się na posiadaniu karty jeśli się robi tam zakupy średnio 2x w miesiącu, a raczej 6x na 3 mce, bo taki jest limit żeby rabat się podnosił. Biorąc pod uwagę to że pewne rzeczy i tak biorę, rabat jest dodatkowym plusem. Prezenciki są symboliczne, właśnie co 3 mce jeśli się zaliczy limit, raz jest to gazetka dla dziecka, raz body czy skarpetki. Ja odkąd je wprowadzili dostałam układankę dla dziecka, taką typu memory ale z fajnymi obrazkami dla maluszków i na urodzinki farbki do kąpieli. W sumie największym plusem są dodatkowe promocje dla uczestniczek, dostaję takie oferty na maila- ostatnio to było mleko Bebilon za 37 zł (plus rabat z kary się odliczał), 800 g, sama nie używam ale wzięłam komuś, czy jak przed świętami- rabat 20% na cały asortyment rossmana. A produkty dla dzieci są objęte rabatem praktycznie wszystkie, nie tylko ich firmowe- sporo zabawek, artykuły higieniczne, pieluchy, jedzenie, teraz chyba też dla kobiet w ciąży.

Gość gość
W ciągu 90 dni musisz mieć 6 zakupów z kartą rossnę, żeby podwyższyć rabat o 1%. Co 3 miesiące są prezenty, na zmianę gazetka z czyms dla dziecka,np body endo.