Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku!! zestaw na wesele!

Polecane posty

Gość gość

W sobotę mam wesele i w tej chwili nie mam zbytnio kasy na nową sukienkę, więc przetrząsnęłam szafę i znalazłam 1) klasyczną małą czarną z srebrnym zamkiem z tyłu i 2) spódnicę blado-różową i złotą koszulkę...i teraz pojawia się problem: słyszałam że w czarnym nie wypada iść na wesele, nad czym niezmiernie ubolewam...Wykombinowałam więc taki zestaw : http://www.voila.pl/330/d7tf1/?1 nie wiem tylko czy wypada iść w spódnicy na ślub i wesele... na żywo zestaw prezentuje się dużo lepiej :) Może ktoś rozwieje moje obawy, albo sprowadzi mnie na ziemię? Pomocyyy..... :) PS mam 22 lata

Gość gość
na żywo torebka i buty są praktycznie identycznego koloru, tylko na zdjęciu wyszło, że jest inaczej :)

Gość taki_jeden_prawik
ale wiocha

Ubierz tą czarną sukienkę, te buty co masz na zdjęciu, torebkę i dobierz jakąś wyrazistą biżuterię w tym kolorze. To co jest na zdjęciu się nie nadaje.

Gość gość
nie wypada w tym stroju iść zdecydowanie mala czarna

Gość gość
Idź w czarnej sukience, bo ten zestaw jest trochę za mało elegancki. A nie wypada to iść w białej sukience;-)

Gość gość
no właśnie ciągle się skłaniam ku małej czarnej , tylko będę musiala dobrać do niej fajne dodatki :) postawię na turkus.

Gość gość
załóż czarną i jakieś fajne dodatki, najlepiej kolorowe i baw się dobrze!!!