Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca za Granicą

Polecane posty

Gość gość

W tym internecie ciężko coś znaleźć, a więc tak.. mam 17 lat czy mogłabym poprzez jakieś biuro pracy jechać za granicę z koleżankami? Mam ciężką sytuację zależy mi na tym by coś zarobić. jeśli jest taka możliwość to moglibyście polecić mi jakieś biuro? Jestem ze śląska więc tutejsze biura smiech.gif

Gość gość
Pewnie,że mozesz znaleśc tylko poszukaj dobrze.

Gość gość
Nie znasz mnie więc nie oceniaj bo taka nie jestem, pytam tylko czy jest taka opcja, a jak nie masz co robić i tylko takie posty pisac to wyjdź na dwór na spacer i znajdź znajomych przy okazji...

Gość gość
chyba można przy jakiśch zbiorach bo wątpię czy do pilnowania by Cię ktoś przyjął a szkoda bo najlepszy zarobek tak na szybko i biorąc pod uwagę czas. Szukaj zbiory truskawek ale harówka okropna ,szukaj teraz też jest czas na szparagi oraz Holandia do szklarni.

Gość gość
Jestem osobą która nie patrzy na swoje paznokcie że jej się złamią czy coś w tym stylu, może być harówka ale i tak będę zadowolona z tego że nie będę musiała prosić babci na cokolwiek. Lubię prace fizyczną to dla mnie lepsze niż siedzenie na tyłku i stukanie w klawisze, tylko że gdybym miała jeździć po całym śląsku i szukać takiego biura to bym więcej straciła niż zyskała dlatego pisze tutaj, może ktoś zna takie biura.