Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaByy

Chce zostać mamusia, czy to to?

Polecane posty

Gość BaByy

Dziewczyny, może zacznę od tego że staramy się z narzeczonym o dziecko od 3 miesięcy. Mam bardzo nieregularne miesiączki, ponieważ mam torbiele na jajnikach i miesiączka nie pojawia się "sama" ,wiec muszę brać luteinę na wywołanie jej. Leczę się oczywiście. Widzę jakby pierwsze objawy ciąży (już miałam takie miesiąc temu i tez schizowałam że to ciąża) . Pojawiły mi się niebieskie żyły na piersiach, bolą mnie, są wrażliwsze i sutki również. 4 dni temu kłucie jajników (typowe również właśnie dla torbieli, nie tylko dla ciąży). Wizytę u ginekologa mam dopiero 14.06.13r ale nie chce kupować testu, bo na USG wszystko będzie wiadome. Mam tylko pytanie, czy myślicie, że mogło się w końcu udać? Czy to jednak stan chorobowy daje znać? :(

Gość gość
objawy ciąży są takie same jak nadchodzącej miesiączki więc ciężko stwierdzić... zrób test :) Po co ci ta niepewność... Jeśli masz torbiele to może i te objawy są powiązane właśnie z tym...

Gość BaByy
No właśnie o to się boję.. Że znów się nakręcam a nic z tego nie wyjdzie..

Gość gość
spokojnie mam to samo... tylko troche dłużej :)

Gość BaByy
Oo. Czyli może to jest to? a robiłaś już test ?

Gość gość
tak dzisiaj - negatywny jak zwykle... ale zrob może tobie się uda :)

Gość BaByy
Ja jakos tez nie chce sie nakrecac. W piatek mam isc do ginekologa wiec mu powiem co i jak. Zobaczymy. Dam znac :)

Gość gość
ok to czekam na dobre wieści :) Mnie wizyta u gina tylko nakręciła ostatnio niepotrzebnie.... Powiedziała ze mam rozpulchniona macice i ze moze ciąża... a za 3 dni dostałam @ (bo taka macica jest tez przed @)...

Gość BaByy
Ahaaa. No i właśnie o to mi chodzi :) Żeby później nie być rozczarowana. A może ktoś jeszcze by się wypowiedział ?