Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o jajeczko

Polecane posty

Gość Ale wy jesteście nienormalne
Astoria bo one chyba właśnie myślą, że ten kurczak z folii co go kupują w Biedronce (szczyt blokowego luksusu) to wyrośl kuurwa na drzewie i nie miał żył, żołądka, wątroby, nerek, trzustki, gonad, przełyku, łba, kończyn z pazurami, piór, skrzydeł, układu wydalniczego z odchodami w drodze, układu rozrodczego, oczu, dzioba itd. Śmiech na sali! :D A najlepsze jest to jak się oblizują na widok parówek, w których jest to wszytko co wypatroszone i wymienione powyżej. Głupie blokowe idiotki. A teraz marsz wyrzygać! :D

Gość gość
Astoria.XxX mnie zbulwersował kurczak w jajku ...a tak szczerze to mi tego kurczaka było szkoda tak po prostu a odruch wymiotny tez jest naturalny!!!!!!!

Gość gość
Ale wy jesteście nienormalne wyzywać to sobie możesz swoje obleśne odbicie w lustrze :O

A no właśnie, dobrze tu jeszcze ktoś zauważył, bo domowe jaja mogą być obsrane :D Sklepowe są zawsze płukane (maszynowo), a takiej babuni nie zawsze się opłaca myć w ręku kilkadziesiąt jajek jedno po drugim. Założę się, że na taki widok też rzygacie! :D

Gość gość
Ale wy jesteście nienormalne aleś sie podnieciła :D nie wiedziałam że wątek o jajach może być taki podniecający. Chyba dawno chłopa nie miałaś :O idź zobacz jak robią to twoje kurki z tym r****czem kogutem słynnym już na całą Polskę i rób dokładnie to samo...na koniec zrób głośne KOKOKO

:D Chciałaś błysnąć blokowa parówko, a wyszedł ci suchar! :P

Gość gość
A ty wieśniaro myślisz że błyszczysz? Królowa kur :O

Gość Do ale wy jestescie nienormaln
Fajnie piszesz i chociaz jestem " miastowa" rozmieszylas mnie do lez i masz 100% racji :) Masz fantastyczne poczucie humoru. Pozdrawiam i czekam na dalsze twoje komentarze :)

Gość gość
myślisz że jak sie przymilisz to ci da troche jajek?? albo kurkę :O bo koguta ci na pewno nie da

Gość autorka tego topikuuuuuuuuuuu
ja rozumiem jakies cos przy zoltku z ociupinka krwi. ale prawie calkiem rozwinieta kurka ??? to niedopuszczalne! musialo sobie jajko dlugo lezakowac !!!!!

Nie tylko kur :D Mam nieloty wielorakiego rodzaju "Stort tack" za sowo uznania! ;) Ja mam maks. polewkę z takich rzygających blokowych parówek

Nie, po prostu mnie rozbawila, bo uwieliam osoby z dystansem do sieie i calej reszty :) A troche humoru naprawde mi sie dzis przydalo...

"a rozumiem jakies cos przy zoltku z ociupinka krwi. ale prawie calkiem rozwinieta kurka ??? to niedopuszczalne! musialo sobie jajko dlugo lezakowac !!!!! " Nie no, absolutnie! :D Niedopuszczalne! :D Musiało leżakować! Tak, tak, taaak!!! :D Jak babunia śmiała się pomylić?! Jakże no, jakże ona mogła?! O niebiosaaa!!! Aaaaaa!

Gość gość
sama żeś nielot ale umysłowy :O nie mieszkam w bloku wiec wymyśl coś lepszego pewnie ci to troche zajmie Boszeee jakie te baby ze wsi sa dziwne :O aż zwymiotuje

Gość gość
Do ale wy jestescie nienormaln a czym ta pokraka cie rozbawiła? że wyzywa innych?? jak coś to jej zdjecie moze rozbawic :D

Czemu wy jestescie tu takie wszystkie powazne i czujecie sie o byle bzdure urazone? Powiecie mi? Kolezanka od kur ma, jakby nie bylo, troche racji :)

Gość Też kupuję wiejskie, ale ...
ale obrzydziłoby mnie to na maksa i to jest normalny odruch. te co tu piszą, że je ugotowany mały kurczak w jajku nie przyprawi o szok i mdłości, są nienormalne dla mnie. ale cóż, dewiacje są może w modzie (zeżryjcie te płody kurze najlepiej, wtedy będziecie takie "eko", że mucha nie siada :O ) a w ogóle czemu ten temat jest na macierzyńskim?

Gość Też kupuję wiejskie, ale ...
a temat to prowo, z powodu tego tekstu że mąż rzuci tej babulinie w gębę to jajco i policję wezwie :D tia... jasne ;)

Ał! :D Czyżby zabolało? Ojoj? Plasterek? Oj sorry, jednak chyba go nie zechcesz bo trochę upaćkany mięsem na mielone. Jeszcze byś niechcący się zrzygała. Niezdrowo jest tyle rzygać, wiesz? Mogłaś się poważnie odwodnić i przez to teraz bredzisz.. :D

Gość gość
Też kupuję wiejskie, ale ... no w końcu ktoś normalny

Gość gość
Twój kogucik wkrótce wyjdzie zrobić kukuryku a ty jeszcze nie śpisz?? marsz do kurnika na grzędę- jak sie nie wyśpisz to rano jaja nie zrobisz

Koguciki robią kukuryku nad ranem niedouczona parówko :D

Gość gość
widzisz bo ja nie spie w kurniku żeby takie rzeczy wiedzieć :D a świnie i krowy też masz wieśniaro?? bo śmierdzące mleko od krowy też powoduje u mnie odruch wymiotny i chciałabym o tym komuś opowiedzieć :D

Gość gość
uważaj żeby ten kogut nad ranem cie nie dopadł bo tez cie zapłodni. a słyszałam że koguty rano mają straszną chcicę

Nie trzeba sypiać w kurniku, żeby słyszeć koguciki niemyta parówko :D A teraz idź niuchaj mleko, tylko uważaj, bo jak będziesz tyle rzygać to skończysz z TPN i administrowanymi dożywotnio Nutridrinkami :P

Gość gość
eeee słabo :) spodziewałam sie lepszej odp :P swoją drogą gdzie autorka tematu? pewnie już pozew pisze :D

"uważaj żeby ten kogut nad ranem cie nie dopadł bo tez cie zapłodni. a słyszałam że koguty rano mają straszną chcicę" Pewnie znasz temat od podszewki, co? :D Wiedziałam, że te aluzje wynikają z indywidualnych doświadczeń!

Gość gimgówno
ooo, w koncu dyskusja na moim poziomie

Gość autorka tego topikuuuuuuuuuuu
jestem, jestem i nic nie pisalam o sprawie w sadzie. nic nie pisze bo pozwalam wam sie wygadac a ty wy jestescie nienormalne to chyba spac juz powinnas bo jak wstajesz z kurami to i zasypiaj z kurami obrzydliwa wiejska babo !!

Gość gość
taaa opisuje ci swoje marzenia erotyczne...nie ma to jak seks z ostrym kogutem- Ty wiesz najlepiej