Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o jajeczko

Polecane posty

Gość gość
autorka tego topikuuuuuuuuuuu ona spać nie pójdzie..co to to nie...ona czeka aż ten wiejski r****cz kogut wstanie i będzie obserwowała jak zapyla kurki a potem celowo nam zapłodnione jajka podrzuci

Gość Ale wy jesteście nienormalne
Powiedz w prost, że znasz temat z autopsji! :D Myślisz, że jak robisz podchody, to się nikt nie domyśli? :D Oj parówko, parówko... no wiesz... wstydziłabyś się.

Gość gość
ja koguta to w książeczce swojego dziecka pierwszy raz na oczy widziałam wieśniaro

"autorka tego topikuuuuuuuuuuu ona spać nie pójdzie..co to to nie...ona czeka aż ten wiejski r****cz kogut wstanie i będzie obserwowała jak zapyla kurki a potem celowo nam zapłodnione jajka podrzuci" Taaaak! :D Odkryłaś kurde mój wielki spisek przeciwko ludzkości! (Tfu, raczej jej podgatunkowi zwanemu nudna kafeteryjna parówka!) PS Autorko a ty jesteś tak nudna, jakbyś miała kij w duupie. Wyszłaś na głupią zakładając tak denny temat i robiąc halo z najoczywistszej rzeczy pod słońcem. Niektórzy powinni kupować wyłącznie produkty z masowych hodowli, bo się najzwyczajniej nie nadają do naturalnych. Tyle.

"ja koguta to w książeczce swojego dziecka pierwszy raz na oczy widziałam wieśniaro " To tylko świadczy o twoim ograniczeniu. Tyle lat mieć na karku i kogutów nie widzieć. Co za niedojda. Nie stać cię nawet na byle wizytę w jakimś parku z wybiegiem dla zwierząt? :D

Dobrej nocy paróweczki! :D Tylko niech wam się broń Boże jakie jaja nie przyśnią, bo rzyganie przez sen grozi uduszeniem.

Gość gość
sądzisz że w zoo koło słonia chodzi również kogut niedojdo :O zaproś mnie do siebie jak jesteś taka mądra :D z chęcia pooglądam jak zbierasz obsrane jajka i zabijasz kurki

Gość autorka tego topikuuuuuuuuuuu
ok ja zalozylam denny topik ale kto na nim tak namietnie opisuje swoje kurze zycie ???

Gość gość
ona ci już nie odpisze poszła sie wtulić do swoich kurek :D

Gość autorka tego topikuuuuuuuuuuu
hahaha ciekawe ile jutro jaj zniesie haha

Gość jajoooooooooooooooooooooooooo
ostatnio będąc w zoo widziałam koguty :) jakas inna odmiana , z takimi smiesznymi piórami :P

Gość problemy miastowych
to dobrze że wy wogóle wiecie że jajka są od kur. I że kury są z jajej. Ja myślałem że one kurde pączkują! 0.0 mieszkają w mieście i myslą ze lepsi. Wiecie co. Ja bym wam proponował te substancje jajkopochodne. Tam napewno nic nieznajdziecie, a dotego niebendziecie musieli dotykać obsranych jajek.

Gość problemy miastowych
jak wam sie nie podoba to kupujcie te antybiotyki i tp. Problem az d**e ściska. A to co w dzieciństwie każdy nieświadomie zjadł to nawet niewiecie a żyjecie.

Gość gość
Hahhahahaa no padłam jakie to wrażliwe. I zdziwione, ze w jajku znalazły zarodek kurczaka. A to przypadkiem nie naturalne? To co tam miało być, może model samochodu ? A mąż do babci z rynku miał biec z aferą, bo w jajku zarodek. Co za tępe ludziska po tym świecie chodzą.