Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka546

Złote Wyprzedaże

Polecane posty

Gość momonrossbu1983ylalk
hej, jestem ciekawa, czy któraś z Was kupiła coś sobie w Złotych Wyprzedażach? Jakie macie opinie nt. kupowania tam ciuchów i dodatków? Jasne http://shorturl.stevenfedor.com/6

Gość tiohomousde1976lxbpu
Mialam okazje trzy razy robic zakupy na zlotych, zawsze bylo wszystko ok, polecam z czystym sumieniem. Jasne http://1337.lu/5

Gość gość
Wybieram Ciemne :P

Gość SLYPL
Nie polecam tego serwisu. Przesyłka spóźniła się o ponad dwa tygodnie. Przesłana została pocztą pomimo tego, że opłaciłem kuriera. Obsługa klienta kłamie w żywe oczy. Po mojej interwencji wynikającej z opóźnienia (miałem dostać paczkę 29.01.2015 a jej nie dostałem) w dniu 3.02.2015r. pani z obsługi klienta odpisała mi cytuję: "Paczka została już wysłana". Tylko, że stempel pocztowy informuje o wysyłce 9.02.2015 czyli prawie tydzień później. Na moją prośbę 3.02.2015r. o przesłanie nr przesyłki (nie wiedziałem jeszcze, że będzie to przesyłka listowa a nie opłacona przesyłka kurierska) pani z obsługi klienta odpisała mi cytuję: "Niestety, w tej chwili nie dysponuję wszystkimi informacjami, a nie chcę przekazywać czegoś, co jest niepotwierdzone. Zapewniam, że dołożę wszelkich starań, aby sprawa została załatwiona jak najszybciej. W najbliższych dniach skontaktuję się zwrotnie." Po co mi takie wodolejstwo. I oczywiście żadnego kontaktu nie było. Znowu musiałem zainicjować zgłoszenie do ,szumnie nazywanego, biura obsługi klienta. Wkurzyłem się. Dostałem zamówioną kartę OpenCard (nazwa jest istotna) i postanowiłem odstąpić od umowy (ustawowo mam na to 14 dni od momentu otrzymania towaru z różnymi wyjątkami) Oczywiście spotkałem się z kolejnymi problemami. Na moją prośbę jak mam postępować w tej sytuacji Pani z BOK napisała mi standardowo: "Niestety, w tej chwili nie dysponuję wszystkimi informacjami, a nie chcę przekazywać czegoś, co jest niepotwierdzone." Następnie: "Bardzo mi przykro ale nie można odstąpić od umowy ponieważ karty są imienne." Oczywiście Pani z BOK albo kłamała albo celowo wprowadzała mnie w błąd abym sobie darował. Ja oczywiście sprawdziłem regulamin serwisu OpenCard a tam jest napisane, że klient może odstąpić od umowy w ciągu 10 dni (chyba powinno być 14). Przedstawiając ten argument Pani z BOK "uprzejmie" przyjęła moje odstąpienie od umowy. Czyli musiałem o swoje walczyć. Jeśli tak ma wyglądać obsługa klienta to lepiej żeby w ogóle jej nie było. Ale to nie koniec problemów. Bo w chwili obecnej jest problem ze zwrotem pieniędzy. Złote wyprzedaże każą się skontaktować z OpenCard a OpenCard ze Złotymi wyprzedażami. Ja umowę zawierałem ze Złotymi wyprzedażami i nie powinno mnie interesować jak to załatwić. Ciekawe co na to UOKiK. Mam wszystko na mailach. Jeszcze ciekawostka. Pewnie wszyscy sprawdzają opinie w serwisie "Opineo". Z moich doświadczeń wynika, że pozytywne opinie są bardzo szybko dodawane natomiast opinie negatywne (szczegółowe takie jak moje czyli raczej prawdziwe) są blokowane. Do teraz moja opinia nie pojawiła się w serwisie a została wystawiona tydzień temu. Inne opinie już dawno pojawiły się. "Opineo" chwali się programem "wiarygodna opinia". Zanim opinia pojawi się w serwisie jest weryfikowany nr zamówienia przez sprzedającego. Także sprzedający widząc nr zamówienia i korespondencję (zarzuciłem Pani z BOK min: kłamstwo i wodolejstwo) może wyprzeć się tego zamówienia. Czy zatem opinie e-sklepów na "Opineo" są wiarygodne? Napisałem w tej sprawie do "Opineo" zobaczę jaka będzie ich reakcja. Także odradzam zakupy w tym serwisie. Szkoda czasu i nerwów.

Gość gość
Na allinside macie zawsze mega wyprzedaże i nie muszą być po prostu złote, tam jest tanio i tyle ;)

Gość gość
A ja niedawno kupiłam u nich zegarek Michael Kors który okazał się podróbką. I teraz się zastanawiam, które z kupionych u nich rzeczy rowniez sa podróbami. A do tej pory byłam zadowolona z zakupów u nich. Niestety to był ostatni moj zakup u nich

Gość marcelok
Jeśli mam sugerować konkretne miejsce to np. Merg ma wiele okazji, ale generalnie nie jest łatwo trafić na mieście coś sensownego. Trzeba uważać - często obniżki są fikcją. To jeden z powodów dla których kupuję na mieście.

Gość listeska
Jest Wielka Gala Premium Brands w Fashion House w ten weekend. Między 24-26.04, więc do dziś. Plakat widziałam, że największy wybór marek w cenach outlet, więc genialna okazja.

Gość rozczarowana klientka
ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!! Kilka razy zrobiłam tam zakupy, ale większość odesłałam, jakoś jest żenująca - buty wyglądają jak z chińskiego bazaru. Dodam, że na zwrot pieniędzy trzeba czekać dłużej niż na zamówienie - a jak wszyscy tu obecni wiemy, czas oczekiwania na przesyłkę nie jest krótki! Mało tego - trzeba się dopominać o swoje pieniądze. Panie z BOK odsyłają do serwisu PayU, przez który była płatność - wysyłając potwierdzenie przelewu bez numeru konta, na który robiony był zwrot. Zero jakiś logicznych informacji - byle zbyć klienta. Inna sytuacja - zamówienie zrobione, opłacone, czekam na dostawę. W przeddzień ostatniego dnia planowanej dostawy dostaję maila, że dostawa się opóźni do bliżej nieokreślonego terminu, iż że sytuacja nie zależy od ZW. Za trzy dni dostaję kolejnego maila o tej samej treści. Nie wspomnę już o tym, że zamówienie miało być zrealizowane przed długim weekendem, a towar jaki zamówiłam miał być wykorzystany właśnie wtedy. Ogólnie ODRADZAM zakupy na ZŁOTYCH WYPRZEDAŻACH!!!!!

Gość ARA196
Wyjątkowo zlodziejski sklep.zakup opłacony, czas oczekiwania ponad miesiąc a to co dostałam miało być spodniami Levis,nie dość, że nie ten kolor,nie ten rozmiar to jeszcze taki syn, że czegoś takiego nawet na afrykańskim bazarze nie widziałam. Teraz trwa procedura reklamacji i może trwać długo, bo to przecież nie oprocentowany kredyt.Nie kupujcie u nich niech zaczną dbać o klienta

Gość gość
Robiłam kilkakrotnie zakupy w tym sklepie i na początku byłam zadowolona jednak po pewnym czasie poziom obsługi bardzo spadł. Stanowczo odradzam kupowanie w tym sklepie. Kontakt z obsługą jest niemal niemożliwy, nie da się dodzwonić (kolejka po kilkanaście osób) a na maile odpowiadają po tygodniu. Przesyłki przychodzą zazwyczaj po terminie i nikt o tym nie informuje klienta. Wysyłane są produkty inne niż były zamawiane (ubrania z innym wzorem, w innym rozmiarze) i - produkty ze zwrotów. Np do mnie przysłali UŻYWANĄ BRUDNĄ gofrownicę. Nie wiem jakim cudem ten sklep jeszcze działa, odnoszę wrażenie że panuje tam chaos. Nie polecam.

Dziewczyny a można tam kupić coś firmy Lattore? Zakochałam się w ich najnowszej kolekcji sukienek, od dawna szukam czegoś takiego. Bardzo mi zależy, proszę o odpowiedź.

Gość gość
Rzetelna firma..... To tylko jakiś żart. Niestety po raz kolejny Złote Wyprzedaże po prostu nie wywiązały się z umowy. To są jakieś żarty i w dodatku wcale nie śmieszne. Rzeczy zgodne z opisem, jednak czas oczekiwania to już odmienny temat. Całkowicie zmienia się dopiero wtedy gdy towar okaże się niedostępny. Dopóki się samemu nie upomni to jak kamień w wodę. Przesyłka miała być u mnie w ciągu 72 godzin, minęło 10 dni od transakcji i stwierdziłam, że zadzwonię aby się dowiedzieć co się dzieje. Po półtora godzinnej cierpliwości doczekalam się rozmowy z konsultantką. Niestety okazało się że towar jest niedostępny. Tragedia, naprawdę nie polecam. To już kolejny raz i gdybym się nie upomniała pewnie jeszcze długo nie otrzymałabym żadnej informacji. Wolne żarty i nic więcej. NIE POLECAM WPROST PRZECIWNIE, WIĘCEJ NERWÓW NIŻ KORZYŚCI.

Gość gość
Ostrzegam przed tym sklepem!!! Ja też czekam na towar 10 dni z wyprzedaży urodzinowej czas oczekiwania 72h . Niestety nie miałam tyle cierpliwości co koleżanka i po 15 min czekania na infolini zrezygnowałam z rozmowy z konsultantem. Kontakt z firmą nie jest możliwy niestety żadną drogą. Kontaktowałam się z UOKiK można rozwiązać umowę nawet ze sklepem internetowym w każdym momencie jeśli nie wywiązują się z umowy, wystarczy wysłać formularz dostępny na stronie UOKiK do sklepu a oni mają obowiązek w ciągu 14 dni oddać nam pieniądze. Pozdrawiam.

Ja miałam okazje pare razy kupywać tam co nieco ale ostatnio 14.05 zakupiłam dwa kremy dostawa miała być miedzy 11.06 a 17.06 jest 19 napisałam dwa maile na żaden nie otrzymałam odpowiedzi próba kontakty właśnie traw jestem osoba nr 10 oczekująca na połączenie od jakiś 40 min wiec dodzwonić sie to spore szczęście napisze jak sie dodzwonię

Gość gość
Dodzwonić się po 4 godz

Gość geor
Firma totalnie niesolidna! Zastanawiam się kto pisze te pozytywne komentarze? Jest już 21 dni regulaminowej dacie dostarczenie przesyłki. kontakt z firmą to jakieś nieporozumienie, infolinia godzina czekania i żadnych konkretnych infrmacji, na maile odpowiadają po kilu dniach. Na moją reklamację dostałem odpowiedź że przesyłka została dostarczona, niestety nie do mnie. Teraz muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać kolejnych kilka dni żeby uzyskać informacje. Złote wyprzedaże to porażka!!!, Nie polecam absolutnie!!! Wręcz ostrzegam tych którzy szanują swoje nerwy.

Gość gość
Złote wyprzedaże to sklep, który handluje podrabianymi towarami. Francuskie noże które zamówiłem przyszły z naklejką "made in pakistan". Co prawda kasę oddali ale smród pozostał.

Gość gość
Jeśli o wyprzedaże chodzi, to ja lubię zaglądać sobie na Eobuwie i tam sobie szukać czegoś, gdy są przeceny. Można znaleźć naprawdę świetne rzeczy wtedy:) Dlatego mówię Wam, warto tam zaglądać.

Gość gość
Tak jak napisałam tak i zrobiłam. Wysłałam formularz odstąpienia od umowy i w ciągu 4 dni pieniądze były u mnie na koncie. Ba! Niebagatelna kwota jak dla mnie prawie 600 zł. Nigdy już nie zaufam temu serwisowi. Żenująca obsługa klienta wysłała mi mail z przeprosinami, że transakcja nie dojdzie do skutku ponieważ towar ma wadę i chojnie obdażyli mnie bonem na 25zł przy kwocie następnego zamówienia powyżej 250 zł. Ja chromolę te ich wyprzedaże! Dałam się oszukać i tyle.

Gość gość
Wystarczy tylko zerknąć na to co ma Merg.pl - mnóstwo jest promocji przez caly rok. Normalne sklepy nigdy takich nie mają - nawet na koniec sezonu, kiedy zostają pojedyncze, skrajne rozmiary. Ale to kwestia tego, co lubicie.

Gość messka87
jak chcecie to tutaj macie fajną apkę z wyprzedażami i przecenami http://www.qpony.pl/ ja korzystam zwłaszcza jak chcę zjeść coś na mieście :) mają sporo przecen zwłaszcza z north fisha albo w kfc :) zwsze to kilka złotych w kieszeni :) no i wygodniej bo nie drukujesz żadnych kuponów, tak jak kiedyś w mc donaldzie było :)

Gość gość
zamówiłam towar, opłaciłam i czekałam zgodnie z terminem. gdy minęło 2 tygodnie spóźnienie chciałam zadzwonić na infolinię. graniczy to z cudem żeby się tam dodzwonić a chciałam tylko zapytać o swoją przesyłkę. wkurzyło mnie to. zaczęłam słać maile jeden za drugim do nich i o dziwo po 20 mailach dostałam odpowiedź, że zabrakło produktu i pieniądze zostaną mi zwrócone. od tamtej pory nie robię w tej firmie zakupów.

Gość gość
Fajne, atrakcyjne promocje na obuwie i nie tylko znajdziecie również na www.BucikSklep.pl polecam bo mają naprawdę szeroki wybór i wysoką jakość wykonania butów.

Gość sylwestra0
Mega wyprzedaż teraz na schaffashoes jest :) korzystajcie póki można :P jest darmowa dostawa i 70 % na kurtki, buty, torebki ;) ja już miałam od dawna coś upatrzone to wreszcie zamówie

Gość Fiołek900
Na https://miaandcharlie.com/ widziałam spore obniżki światowych marek. Takie jak Karl Lagerfeld, Ermanno Ermanno Scervino, Hudson Jeans, Eleven Elfs, Duno oraz wiele innych :) Warto zerknąć..