Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyapadek, samochód zastępczy?

Polecane posty

Gość gość

Mam mały problem, rozbiłam męża samochód. Dokładnie nie ja tylko wymuszono na mnie pierwszeństwo. Jak się tłumaczył facet: Myślałem, że jak kobieta za kierownicą to zdążę.!!! :/ Teraz samochód trafi na warsztat i mechanik wspominał, że teraz to można samochód wynająć na koszt sprawcy. Czy orientujecie się jak to trzeba zrobić?

Gość Mysza_8586
Hmmm no tak "myślał"!!! Przez takich ludzi, którzy własnie w ogóle nie myślą sa te wszystkie wypadki! Szkoda też auta i kłopot dla was. Co do OC sprawcy, wypożyczalnia aut Panek ma taką opcję, myślę że jak tak zadzwonisz to Ci podpowiedzą co i jak.

Gość gość
Udało się otrzymać samochód zastępczy w tej wypożyczalni? Sama jestem teraz w podobnej sytuacji nie wiem co zrobić, a dziecko trzeba do przedszkola zawozić.

Gość gość
co za pajac, kobietę za kierownicą to zobaczył, ale z jaką prędkością kobieta nadjeżdża to już nie był w stanie ocenić...

Gość Mysza_87
W Panku bez problemu wypożyczysz. Zadzwoń do najbliższego biura i się dogadaj. Zazwyczaj mają fajne samochody na miejscu

Gość gość
" W Panku bez problemu wypożyczysz. Zadzwoń do najbliższego biura i się dogadaj. Zazwyczaj mają fajne samochody na miejscu " Najważniejsze to bezgotówkowo i to się liczy przy takim sposobie wynajmu.

Gość gość
Mi ubezpieczalnia sprawcy podstawiła auto - mozesz tez próbowac z własnego oc ale w sumie po co? Gośc miał oc w pzu, jakis tam dosc obszerny formularz wypełniłam i przyznali mi auto chyba na 4 dni. Sami wskazli wypożyczalnie, zadzwoniłam tylko i umówiłam sie, kiedy gośc mi tym autem przyjedzie. mogłam próbowac na dłuzej ale tyle mi wystarczyło na kupienie innego samochodu.

Gość gość
Ja osobiscie polecam wypozyczanie sixt, same nowe samochody:) ostatnio smigalem volvo V40 z 2013 w dieslu. Male spalanie a samochod daje rade i w trasie i w miescie.

Gość gość
mi w tym pzu dali yariske nówkę... a rozbiłam pande - wiec róznica odczuwalna :) ale jak mi pan powiedział że każda ryska na tym aucie kosztuje mnie 500 zł to nie szalałam za bardzo.

Gość gość
To zależy od ubezpieczalnia, ale i tak lepiej bezgotówkowo bo na 100 procent dostaniesz na cały czas trwania naprawy. ubezpieczalnia lubią kombinować i zwrócić samochód na 2-3 dni, a samochód w warsztacie 7-8.

Gość gość
To zależy od ubezpieczalnia, ale i tak lepiej bezgotówkowo bo na 100 procent dostaniesz na cały czas trwania naprawy. ubezpieczalnia lubią kombinować i zwrócić samochód na 2-3 dni, a samochód w warsztacie 7-8. hm.... może i tak. Tylko która wypożyczalnia udostępni auto na tyle dni? Czy wymieniania w poprzednich postach wyp. panek robi tak?

Gość markitof
Do gościa wyżej. Tak w wypożyczalni Panek otrzymasz samochód bezgotówkowo jeśli jesteś poszkodowany, a raczej Twój samochód.

Gość gość
"markitof Do gościa wyżej. Tak w wypożyczalni Panek otrzymasz samochód bezgotówkowo jeśli jesteś poszkodowany, a raczej Twój samochód. " Dziękuje za informacje dzisiaj już wszytko załatwiłem. Auto jest do czasu aż mój wróci z warsztatu

Gość gość
Mieliście jakieś problemy z zastępczym samochodem? Słyszałem, że ubezpieczyciel nie chce wypłacać. Na jakiej zasadzie działa bezgotówkowo np w wypozyczalni panek sa?

Gość zadnych_problemow
"gość Mieliście jakieś problemy z zastępczym samochodem? Słyszałem, że ubezpieczyciel nie chce wypłacać. Na jakiej zasadzie działa bezgotówkowo np w wypozyczalni panek sa? " Jeśli bezgotówkowo to nie będzie żadnych problemów. Wszytko załatwia wypożyczalnia

Gość gość
Samochód zastępczy to dość trudno znaleźć w dobrej ceine. Pomożecie?

Gość gość
Jeśli chodzi o samochód zastępczy, to ja wypożyczałam tu: http://ancacars.pl/oferta/samochod-zastepczy/ co ważne nie zapłaciłam nawet złotówki za to bo wszystko poszło z OC sprawcy. Dla mnie rozwiązanie idealne, więc mogę polecić

Gość gość
Jeśli nie otrzymałaś samochodu zastępczego zawsze możesz otrzymać auto z wypożyczalni. Ja niedawno wypożyczyłam Skodę na 2 tygodnie z www.simplycars24.pl.

Gość gość
Też miałam niestety nieprzyjemną stłuczkę. Winowajcą był facet który wymusił pierwszeństwo. Wezwałam pomoc drogową www.pomocdrogowanowytarg.pl i otrzymałam od nich także samochód zastępczy bo nie miałam jak dojechać do pracy.

Gość gość
A sprawdzaliście ofertę EuCOcar? Oni są ok. Fajnie ogarniają temat

Gość sierpniowyblokers
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!