Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z młodą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

cześć.od razu powiem ze mam 18 lat(2 liceum) i nie mały problem. Otóż od jakiś 10 miesięcy bardzo przyjaźnie się z młodziutką dziewczyną,Sandrą.Ona ma tylko 13 lat,teraz chodzi do 6 kl podstawówki.Jest bardzo ładna i wrażliwa,za bardzo wyciszona i nieśmiała,wychowuje się od 3 lat bez ojca bo odszedł od jej mamy.Psychicznie jest dojrzała ale fizycznie wygląda gdzies własnie na 12-13 lat.Przyjaźnie się z nią bo moge rozmawiać z nią na każdy temat,zwierzać się jej,ona też mi sie zwierza.Tyle że miesiąc temu po raz pierwszy mnie pocałowała a od tego czasu tuli się do mnie bez przerwy. Na rękach ma jakieś zadrapania,nie wiem czy ona się tnie czy co innego bo albo nie chce powiedzieć albo mówi ze to na w-fie.ona jest ogólnie jakaś taka zagubiona ale naprawde sympatyczna i opiekuńcza.np . jak byłem niedawno mocno przeziebiony przez pare dni to Sandra cały czas się mną opiekowała,była ze mną,robiła jedzenie nawet.Wogóle ze mną spedza duzo czasu.Rodzice nie są tym zachwyceni,jej mama polubiała mnie dopiero niedawno.Sandra chce ze mną być ale ja nie chce się zgodzić bo nie wiem co na to inni

Gość gość
znajdź sobie koleżanki w swoim wieku jak nie chcesz byś pośmiewiskiem wśród znajomych[jeżeli takowych w ogóle posiadasz..], że kleisz się do dziewczynki z podstawówki. sama jak miałam 12-13 lat, to miałam starszych kolegów, z którymi mogłam pogadać, ale to byli znajomi "z podwórka"- żaden się do mnie nie kleił, nie przyłaził do domu i nie pozwalał się sobą "opiekować" w chorobie. jak widać mieli więcej rozumu i godności. za daleko poszła ta znajomość- dla ciebie jest ośmieszająca, dla dziewczyny niezdrowa.

Gość gość
wczesniej pisales ze z nia jestes i otoczenie krzywo patrzy .

Gość gość
łatwo jest ci powiedzieć jak ktoś nie mógł znależć dziewczyny bo zadna go nie rozumiała.a Sandra jest po prostu inna

Gość daroska  ///?:
Ale mołody masz problem ............ jak sie w niej kochasz to bądz z nią i zacznij sie przejmowac powazniejszymi problemami bo za rok matura

Gość gość
chłopcze, jesteś żałosny nie jest inna po prostu jest na tyle młoda, że sam fakt, że starszy chłopak się nią interesuje jej imponuje i wystarcza do szczęścia. może idź do przedszkola, 7-latce jeszcze łatwiej zaimponować.. poza tym to jakaś patologia, bo normalni rodzice, to by dali kopa w doopę takiemu staremu koniowi, który przesiaduje z ich córką. pracuj nad sobą żeby zainteresować sobą dziewczynę w podobnym wieku albo znajdź sobie jakieś hobby zamiast robić z siebie pajaca, bo sprawiasz wrażenie osoby skrajnie niedojrzałej i ociężałej umysłowo jak na razie.

Gość Tośka 04 czy dwa zero
widze ze kobieta na górze Bardzo miła Naprawde trzeba się wyzywac na młodym chłopaku. A co to,nie miało się nikogo w wieku nastu lat i trzeba komuś nawtykać zeby poczul sie gorzej ?

Gość Od Bartok
Znajdz se jakas goraca 16 zeby legalnie p******c, a na ta poczekaj az dojrzeje.

Gość gość
nie jestem miła i nie widzę powodu, bo chłopak powinien dostać "kopa" i się ogarnąć zanim zrobi z siebie do reszty pośmiewisko w prawdziwym życiu. i owszem jak miałam 18 lat, to nie interesowali mnie 12 letni chłopcy ani ich towarzystwo. rozumiem, że ktoś się czuje samotny i nie cieszy się popularnością w szkole, ale to nie powód, żeby iść np do piaskownicy i robić babki z piasku z 4-latkami. znalazł sobie jakąś niewydarzoną dziewczynę z patologicznej rodziny, która się tnie i się na niej uwiesił. znajomość jest niezdrowa dla obu stron.

Gość gość
daj jej spokoj, widząc twoj poziom pewnie kwestia czasu jak wsadzisz jej kutasa, moze nawet zrobisz dziecko, i bedzie kolejna 14 letnia matka.

Gość gość
teraz zwiększ dystans, za 3 lata możesz ją dopuścić do siebie

Gość ale was p[odpuszczaaa
dobra przejdz do sedna bez mydlania nam tu oczu już ją przeleciałeś czy twoja rozterka to ze sie wachasz?

Gość gość
Ja poznałam mojego pierwszego chłopaka jak miałam 14 lat, on 18 lat, chodzilismy ze sobą 10 lat i bylismy super parą, ta różnica wieku potem już nie ma znaczenia, pierwszy seks mieliśmy jak skończyam 18 lat, więc wszytsko było ok, jemu tez się nie śpieszyło, byliśmy naprawdę super parą i mieliśmy mnóstwo przygód;)

Gość gość
co wy od niego chcecie? dziewczyny w jego wieku są zainteresowane facetami 25+ niektóre się prostytuują ze stałymi klientami itp. Jakaś kobieta pisała, że ona mając 18 lat nie interesowała się 12 latkami no raczej. kobiety lecą na starszych a faceci na młodsze to nic w tym dziwnego.

Gość R08
A jak jak miałam 14 lat to chodziłam z 19 - latkiem, a jak 15 to z 20 - latkiem :D I co, nikomu żadna krzywda się nie stała, seksu nie było, za to grille spotkania wspolne ze znajomymi bardzo mile wspominam ten czas :)

Gość gość
ja mam 15 lat a mój chłopak 26 i nikomu też nie dzieje się krzywda :P

Gość gość
nie dajcie sie nabrac na ta prowokacje jakiegos pedofila bo juz taki temat zakladal kiedys

Gość przeciez im mlodsza laska tym
wiekszy szpan!duzo celebrytow wiaze sie z dziewczynami ktore byly w pieluchach jak oni byli w twoim wieku.teraz 40+ gardzi 30+ kobieta, woli 20+, a 30 moze liczyc jedynie na 50 letniego dziadka.z tego wychodzi ze 30 latki wola licealistki, 20 latki podstawoke a 15 latki zeby zaistniec swiecie robia babki w piasku z sexownymi laseczkami z przedszkola

Gość gość
coraz młodsze kobiety chcą coraz starszego faceta- głównie dla kasy bo o to głównie chodzi kobietom.

Gość gość
Myślę, że powinieneś znaleźć sobie kogoś w swoim wieku ewentualnie+/- 2 lata. Ty masz zupełnie inne potrzeby niż 13 letnia dziewczynka, zapewne buzują ci już hormony, myślisz o seksie, jesteś skłonny poczekać z 3-4 lata na nią? Nie sądze

Gość gość
a jesli bym wytrzymał i poczekał ? przeciez to nie jest ważne a mam świadomośc ze mogłbym ją skrzywdzić

Gość gość
łatwo powiedzieć znajdź sobie kogoś w swoim wieku jak kobiety lecą na starszych od siebie i to często znacznie starszych. ja mając 22 lata nie mam szans u rówieśniczek, nawet dziewczyny 18latnie mają chłopaków starszych niż ja.