Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwieeeee sieeeeee

wypuklone ciemiaczko ( opuchniete) ????

Polecane posty

Gość martwieeeee sieeeeee

corka ma 7 miesiecy dzisiaj zauwazylam ze jej ciemiaczko jest nieco jakby opuchniete i pulsuje. zawsze bylo ciutenke wglebione albo rowne. dodam ze corka jest teraz przeziebiona i niedawno czyscilam jej nisek woda morska i strasznie plakala( nie lubi tegi)czy to opuchniete ciemiaczko moze byc od silnego placzu albo od przeziebienia ???POMOCY BARDZO SIE MARTWIE

Gość gość
ja bym natychmiast pojechała do lekarza !!!

Gość martwieeee sieee
nie mam jak do lekarza mieszkam od tygodnia za granica... maz na trzy dni wyjechal. nie znam jezyka

Gość gość
uuppp

Gość gość
odrazu do lekarza to nie zarty!

Gość gość
nie wiem nic na temat "opuchlizny" czy wystawania ciemiączka, ale jego pulsowanie to jak najbardziej zdrowy i normalny objaw. nie sądzę, żeby od płaczu coś poważnego się mogło zrobić, bez przesady. masa dzieci płacze z miliona powodów a z ciemiączkiem z tego powodu się nic dzieje.

Gość teodora teodorowna
KONIECZNIE LEKARZ!!!! Nie chcę straszyć, ale często przy zapaleniu opon mózgowych tak się zaczyna, ale nie tylko. LEĆ!

Gość gość
jedź kobieto do szpitala! to co, że nie znasz języka, pokażesz dziecko

Gość autorka tego topikuuuu....
dzisiaj ciemiaczko jest juz normalne. dziecko zachowuje sie normalnie tak jak zawsze ( jak delikatnie przejade palcem po ciemiaczku jest bardzo ale to bardzo delikatne wglebienie doslownie ledwie wyczowalne) czyli tak jak zawsze. czyli juz jest ok ?? czytalam na necie ze czasem sie delikatnie wypukla ale jak pozniej jest normalne. czy dalej sie martwic ??