Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latino familie

problemy z okresesm

Polecane posty

Gość latino familie

witam mam lekki dylemacik i prosze o porade kogos z doswiadczenie. Jestem matka 3 letniego wspanialego chlopcyka i znam swoj organizm i jego reakcje na wczesniejsza ciaze. Teraz okres spuznia mi sie jakies 2 tygodnie mam mega bole w podbrzuszu po lewej stronie promieniujace na nerki i obolale piersi oraz wzmocniony apetyt . Zrobilismy z mezem z samego rana test (wczoraj) i wyszlo ze nie jestem ale to dla mnie dziwne bo jestem oslabiona senna jak nigdy wczesniej zaczelam jadac sniadania i odrzucilo mnie od mocnej kawy a nawet upijam sie lampka bialego wina do obiadu .niewiem czy test byl felerny czy powinnam zrobic za tydzien nastepny

Gość gość
Według mnie testy ciążowe są do bani. Kiedy byłam w ciąży 4 testy wykazywały, że nie jestem . Dopiero Ginekologiczka mi powiedziała, że jestem w 5 tygodniu. Po za tym ja czułam , że jestem w ciązy. Okres spóźniał mi się zaledwie 2 dni, a ja po prostu wiedziałam, ze jestem w ciąży, mimo iż okres nie jednokrotnie mi się spóźniał z różnych powodów np przez mianę klimatu. Najlepszym rozwiązaniem jest ginekolog, on rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości.