Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomimo, że tyle razy słyszałam, że jestem bardzo ładna, piękna...

Polecane posty

Gość gość

to nadal nie mogę w to uwierzyć, nadal mam ogromne kompleksy i widze w sobie wady, nie wyobrażam sobie że moge się komuś podobać... Czy mam poważny problem ze sobą?

Gość gość
po prostu jesteś realistką ludzie lubią komplementować brzydule...

Gość gość
jakbyś naprawdę była ładna to byś to widziała w oczach chłopaków od najmłodszych lat :) latali by za tobą i byli przymilni jak pieski

Gość gość
Ale tak jest. Lataja za mna, komplementuja mnie, gapia sie na mnie. A ja wciąz widze w sobie same wady, nie umiem zmienic swojego nastawienia, nie umiem uwierzyc w soebie.

Gość felicija
Skoro ludzie tak mówią, to zapewne tak jest. Tylko, ze Ty w to nie wierzysz, bo brak Ci pewności siebie i masz kompleksy. Proponuję psychologa - on leczy takie schorzenia duszy.

Gość gość
No dobra, wstaw zdjęcie, pozbędziesz się resztek złudzeń, nie znam przypadku żeby ładna dziewczyna miała kompleksy z powodu swej urody, za to co niemiara pasztetów które uważają się za piękne albo chociaż ładne. Jesteś ładna patrzysz w lustro z przyjemnością to takie proste.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość ania20312930123
mam podobnie też słysze to czesto ,nawet obcy faceci mnie komentuja na ulicy ,że ładna itd ,a ja nadal mam komleksy...

Gość ania20312930123
ja podobno nie wygladam na osobe co ma kompleksy ( ludzie sie dziwia jak im o tym mowie) ,ale taka jest prawda ,że je mam mimo powodzenia u facetow

Gość gość
Prawik nie pisz "my faceci" bo ty śmiesZnie brzmi

Gość prawictwo pospolite125
zycued juz take jest ze panny w internecie sa o klase seksowniejsze i 2 klasy ladniejsze niz dziewczyny ktore mijamy codziennie na ulicy

Gość gość
Nie dogadujmy mu,biedaczek marzenia ma bardzo wygórowane-marzy przecież o tym co widzi cała sieć i a miał cały college :P

zycie jjuz take jest ze panny w internecie sa o klase seksowniejsze i 2 klasy ladniejsze niz dziewczyny ktore mijamy codziennie na ulicy dlatego wole sieć od kobiet w realu

i dlatego preferuje zostac w domu niz wychodzic na dwór..

Gość ania20312930123
o matko ,ale chamstwo tego fotografa :O nawet jak sie mu nie podobałaś mogl to zachowac dla siebie... za bardzo mi sie to w glowie nie mieści jak mogl tak powiedziec...

Gość ania20312930123
nie dziwie sie ,ze pamietasz o tych słowach ja też bym pamietała przy moich kompleksach takie słowa to byłby dla mnie cios..choc z drugiej strony zawsze sie trafi ktos komu sie podobac nie bedziesz , nawet miss swiata sie nie podoba każdemu liczy sie zdanie wiekszosci

Gość gość
Mialam straszne komleksy z powodu swoich ust.Sa naturalnie duże i w dzieciństwie bardzo mi z ich powodu dokuczano .Potem okazało się że usta są moim wielkim atutem . W dzieciństwie wiele razy słyszałm od taty,mamy,dziadka że są piękne ale i tak nie wierzyłam i poprostu się ich wstydziłam .Pewnie dlatego że myslałam iz mówią tak z miłości.Czas pokazal że mówili prawdę .Dlatego dziwi mnie że mimo iż słyszysz komplementy nadal nie wierzysz w siebie.Nie chodzi o narcyzm ale o zdrowe podejście do siebie-tobie tego brakuje.

Gość ania20312930123
.