Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty i mężatka

Polecane posty

Gość gość

Żonaty sąsiad powiedział mi że mnie kocha a ja uciekłam ale też coś do niego czuję .znamy się od 13lat i przyjaźnimy

Gość horszmir
Zwierz się mężowi i jego żonie. Od razu Ci przejdzie.

Gość gość
A czy taka przyjaźń jest nie możliwa może jestem naiwna ale 13lat znajomości to też chyba coś

błękitna :D w końcu zaczynasz mądrze pisać :D tak trzymaj :)

Ale ogarnij się, przeczytaj to, co jest napisane przed "kretynką", co ja mam Ci radzić, ślepa jesteś czy naiwna? Masz męża kobieto, więc trzymaj się jego, a nie sąsiedzi Ci w głowie.

błękitna teraz jestem juz twoim fanem :D x autorko dokładnie się zgadzam z błekitną

Gość gość
Najmądrzejsza na świecie osobo mnie chodziło o to że niewiem co zrobić z je go wyznaniem bo chciała bym nadal się z nim przyjaźnić i wolałabym żeby tego nie mówił

Teraz już nie ma opcji byś mogła się z nim przyjaźnić, nie ma czegoś takiego jak przyjaźń między kobietą a mężczyzną,przyjaźnić to Ty się możesz z mężem. Ignoruj sąsiada, o ile zależy Ci na mężu, bo jeśli nie to się rozwiedź.

Bo już nigdy nie będzie tak jak wcześniej, zanim Ci to powiedział. Po drugie, sama powiedziałaś, że coś czujesz do sąsiada, więc naprawdę lepiej byś się już z sąsiadem nie spotykała.

Gość gość
na mężu mí zależy . tylko źal mi że tyle lat przyjaźni ma się tak skończyć i niewiem jak powiedzieć żeby mąż go do nas nie zapraszał

Jaki żal, skoro zaczęłaś coś czuć do sąsiada. Powinnaś go teraz unikać, ograniczyć kontakty do minimum. Skoro kochasz męża i Ci na nim zależy, to powiedz mu, że sąsiad wyznał Ci miłość. Musi to wiedzieć, żeby go już do was nie zapraszać.

błękitna wszystko ci wyjasniła dokładnie :D i nie drąż więcej tego bezsensownego tematu

Gość gość
:) ALE TO TRYWIALNE

Gość gość
haha...błękitna a ty mężatka a z Maciusiem nawijasz jak napalona całymi dniami na jego topiku :P

Gość widac że błękitna czerń
to istny ideał kobiety :-) ciekawe jak długo ... pnia nieomylna :-p

Gość horszmir
Jak wszystkie takie historie. Ej, babki, jakie my czasem durne jesteśmy! (Z wyjątkiem błękitnej czerni, oczywiście! :D)

Nie jestem mężatką. Nie jestem też nieomylna. Mówię o skrajnej naiwności. Kocha męża, ale jednocześnie czuje coś do sąsiada i pyta się co zrobić. Komediodramat.

Gość błękitna pożyjemy zobaczymy
odezwij się za 10 - 20 lat jak będziesz już w długim związku :-D

Np. 15 lat :-)

Na razie jestes młodą singielką, która goowno wie o życiu małżeńskim... Znasz tylko teorię, a o praktyce możemy pogadac za iles tam lat ;-)

Gość horszmir
błękitna, jak byłam młoda, też się nie uważałam :D Życie zaskakuje! Pogadamy za mniej więcej 20-30 lat, dobra? (o ile dożyję)

No to masz rację, na 15letni jestem za młoda jeszcze. Ale mam swoje wartości, którymi się kieruję, nigdy bym nie pozwoliła sobie na zakochiwanie się w kimś innym, będąc jednocześnie czyjąś żoną, nie dopuściłabym nawet do takich sytuacji aby jakikolwiek inny facet zaprzątał moje myśli. Wszystko to kwestia silnej woli. A wydaje mi się, że taką posiadam.