Gość mangusta Napisano Czerwiec 11, 2013 Temat kierowany do kobiet, które miały dwóch lekarzy prowadzących ciążę: otóż zastanawiam się jak to wygląda później, gdy pod koniec ciąży chodzi się co 2 tygodnie i na ktg. Chodziłście 2 razy na ktg do dwóch różnych? co tydzień badanie u innego lekarza? trochę mi się wydaje to kłopotliwe. Ja mam dwóćh lekarzy : w ramach świadczeń z pracy - mam bezpłatne badania. oraz prywatnego lekarza z zaufania, choć uważam, że jeden i drugi są dobrymi lekarzami, pracują w różnych szpitalach a ja jestem w pierwszym trymestrze, jeszcze nie zdecydowałam, w którym szpitalu rodzić więc chodzę do obu. Już mi się wydaje to niewygodne, wczoraj jeden lekarz zaproponował żebym zrobiła badania prenatalne a ja mu na to, że już się umówiłam prywatnie... minę miał nietęgą... do następnego idę za tydzień. potem bedzie 3 tygodnie przerwy i znowu pójdę najpierw do jednego potem do drugiego. Myślę, że to też niedobrze gdy co chwila któryś bada i "gmera". Ale też nie chcę rezygnować ani z jednego ani z drugiego. Nie wiem tylko jak to rozwiązać później? w końcu z któregoś zrezygnować czy obojgu wciskać że zamierzam rodzić u niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach