Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia1234.1993

Proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość Klaudia1234.1993

Hej dziewczyny.. to temat, który już wszystkich nudzi... ale podpowiedzcie cos :(( Mam 20 lat. Ostatni okres mialam 8 maja a kochalam sie z moim mezem 26 maja z zabezpieczeniem, dzień później czy 2 już bez, bo uznałam, że to beda napewno dni bezpłodne.. jestem z moim ginekologiem umówiona na wkładkę antykoncepcyjną z racji tego, że w listopadzie urodziłam synka i nie zamierzaliśmy mieć dzieci przez najbliższe 10 lat.. Wyprowadzilam sie 300 km od domu ale wcześniej jak jeździłam do męża to normalnie dostawałam okres.. troszkę się stresowałam ale wątpie, że stres jest głównym czynnikiem.. Zrobiłam test ciążowy 9 czerwca i wynik był ujemny.. lecz nadal mam wątpliwości i przed wizyta u ginekologa na której bede za miesiąc (bo naprawde nie dam rady wczesniej) piszę do was ... Dziekuje za przeczytanie i proszę o poświęcenie mi chwilki na podzielenie sie włąsnym zdaniem..

Gość gość
jestes w ciazy GRATULACJE :)

Gość lunaparisalurelamadmasile
maz w wieku 20 lat? porazka...

Gość ahaaa9333
w wieku 20 lat drugie dziecko... no coz.

Gość klaudia1234.1993
No tak :) Urodziłam zdrowego synka, który jest moim najwiekszym szczęsciem ;) Nie usunęłam dziecka ani nie porzuciłam, tylko poniosłam odpowiedzialność za przyjemność ;) Możecie sobie mysleć co chcecie i odpowiedzi takich osób jak wy nie powinny mieć tu miejsca. Są inne, specjalne fora dyskusyjne gdzie możecie krytykować ludzi.