Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej pogada ktos ze mna :) chcialabym sie troche wyzalic ..... :((

Polecane posty

Gość gość

????

Gość gość
Dawaj :) Nie ma to jak rozmowa :)

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
dzieki.... juz piszee....... dowiedzialam sie ze moja kolezanka zamieszkala w domu rodzinnym swojego faceta... sa ze soba chyba 3, moze 4 lata...... nie bede miala juz z kim pogadac, wypic kawy.... niby sie ciesze, niby troche mi zal i czuje zazdrosc.... natomiast ja mam tez faceta... mieszkamy osobno jak narazie ale moja mama zwraca mi uwage ze mam poscielone lozko a nie wypada przy chlopaku....ja mam 24 lata a traktuja mnie jak dziecko... dziwnie sie czuje.... i dlatego chyba tak zazdroszcze innym

Gość gość
ile jestescie razem,moze lepiej cos wynajac?

Gość gość
ponad rok.... niestety chyba nie, ja obecnie nie pracuje... bez znajomosci ciezko... moj facet pracuje... ale ja od niego kasy nie ciagne... czasem mi kupi jakis drobiazg.... i to na tym sie konczy...a co do mieszkania to mowi ze moze kiedys My tez razem zamieszkamy ale wszystko w swoim czasie

Gość gość
Poczekaj bo nie nadążam... czyli najbardziej doskwiera Ci fakt, że Twoja psiapsióła już mieszka ze swoim facetem, a Ty jeszcze nie? Tak? I mama- na pocieszenie powiem Ci, że nasze mamy już tak mają... ja jestem niewiele od ciebie starsza i mam wciąż "czuwa nade mną"- nawet telefonicznie (gdy pracuje za granicą) Nie ma jak nadopiekuńcze mamy. Ja tez mieszkam jeszcze w domu rodzinnym, ale marzymy z Lubym o jak najszybszym małżeństwie, więc mam nadzieję, że wtedy odetniemy nasze pępowiny.. Czego i Tobie życzę :D

Gość gość
wiesz co troche chyba tak.... nie raz mi bylo zal, jak mowila ze zostaje u niej na noc, albo ona u niego... skoro sa razem wydaje sie to normalne.... a tu widzisz moja mama taka czasem mam ochote sie rozplakac oczywiscie nie mowilam o tym swojemu facetowi.... kurcze jak mialam 14 lat mogla mnie uswiadamiac... ale w tym wieku... ona mi mowi co ja mam robic co wypada co nie..... ;////// ale widzisz Ty planujesz juz malzenstwo ja niestety jeszcze nie....

Gość gość
moja ze mna nie rozmawia jak Nam sie uklada, czy juz sie kochamy czy jak,,, pewnie ja krepuja takie tematy... no ok ale po co mi mowi... ze nie wypada miec rozlozonego lozka przy chlopaku :( jeju dobrze ze nikt tego nie slyszal bo bylby wstyd ....

Gość gość
? jest ktos jeszcze??

jestem, jestem :) Myślę co odpisac, poza tym jestem w biurze w pracy, więc nie mogę cały czas siedzieć na kafe... co do spania u siebie- niby jesteś dorosła, ale mam się martwi o Ciebie- pewnie wolałaby, żeby wszystko odbyło się "po Bożemu". osobiście my czekamy z tą największą bliskością do ślubu, więc akurat w tym rodzice już nam dali spokój.. Wiedzą, że nie muszą się obawiać, że nagle ślub będzie przyspieszony- bo wnuczek w drodze :P Ach te nasze mamy... Mam mojego Lubego za to drży o jego zdrowie i najchętniej trzymałaby by Go przy sobie...ale na razie dzielnie od niej się alienujemy :P

jestem, jestem :) Myślę co odpisac, poza tym jestem w biurze w pracy, więc nie mogę cały czas siedzieć na kafe... co do spania u siebie- niby jesteś dorosła, ale mam się martwi o Ciebie- pewnie wolałaby, żeby wszystko odbyło się "po Bożemu". osobiście my czekamy z tą największą bliskością do ślubu, więc akurat w tym rodzice już nam dali spokój.. Wiedzą, że nie muszą się obawiać, że nagle ślub będzie przyspieszony- bo wnuczek w drodze :P Ach te nasze mamy...

a próbowałaś po prostu porozmawiać z mamą? Czy tez się tak oburza, jak mówisz, że już 18 lat skończyłaś :P, więc już tego tematu nie poruszamy sytuacja się wyklaruje, gdy po prostu zmienię stan cywilny i się wyprowadzę od rodziców :)

Gość gość
no to fajnie tylko ze My te bliskosc juz mamy za soba.... Nie raz mowie mamie ze znacznie mlokdsze kolezanki spia u facetow albo na odworot... ja tu o spaniu nie mysle.... ale o tym ze mi mowic ze rozlozone lozko ;///

Gość gość
hmm mowilam ze w moim wieku juz mnie bawila... ale to chyba nie dociera.... czekam na odpowiedna sytuacje....

Gość gość
bede tutaj pozniej mam nadzieje ze pojawia sie jakies nowe odpowiedzi, moze ktos ma podbna sytuacje :))))))))

Gość gość
??/ moze jednakk....

Gość gość
a moze teraz wieczorkiem macie czas zamienic kilka slow :))??

Gość gość
hej, moze dzisiaj porozmawiamy :)))

Gość gość
gdzie można kupić lateksowe kalesony?

Gość gość
mi sie wydaje ze w sklepie z erotyczna bielizna :)

Gość gość
mozesz na gg?

Gość gość
pisalam ze gg nie mam ;/