Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SengaAgnes

Brak snu po odstawieniu Zolafrenu, czy to minie?

Polecane posty

Go艣膰 SengaAgnes

Cze艣膰 mam 23 lata, bra艂am przez p贸艂 roku Zolafren na deprech臋 kt贸ry odstawi艂am 2 miesi膮ce temu, lekarz przpisa艂 mi fluoksetyn臋 i lorafen. Niestety tydzie艅 po odstawieniu Zolafrenu zacz臋艂a si臋 u mnie totalna bezsenno艣膰. Posz艂am wi臋c do lekarza kt贸ry da艂 recept臋 na xanax na noc lecz zaleci艂 偶eby najpierw wzi膮膰 zwi臋kszon膮 dawk臋 lorafenu przed snem i jak to nie pomorze to 艂ykn膮膰 Xanax. Niestety ani jeden, ani drugi lek na mnie nie dzia艂aj膮. Wygl膮dam jak Zombi, boli mnie g艂owa, mam trudno艣膰 z wyj艣ciem z domu. Czy kto艣 mia艂 podobn膮 sytuacj臋 po odstawieniu Zolafrenu i kiedy to minie, a mo偶e macie jaki艣 pomys艂 na lek kt贸ry pozwoli mi zasn膮膰 bo mnie to ju偶 przerasta. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NikolaZ8618
Korzystaliscie z preparatu co sie nazywa Zolafren? Bo wyszukiwalam danych dotyczacych tego preparatu i nic nie moge znalezc. Moze moglibyscie cos opowiedziec mi o tym prepearacie? Warto go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tutaj przeczytalam troche recencji o Zolafren: http://www.listalekow.pl/zolafren/ - uwazacie, ze to prawdziwe komentarze? Nie chcialabym sie i wydac bezsensownie pieniadze, dlatego licze na Wasze sugestie. Dzieki za wszelkie porady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo tabletek nie mozna odstawic nagle,trzeba zmniejszac dawke stopniowo.Mozna uzaleznic sie od glupiej melatoniny,a po jej odstawieniu pojawiaja sie leki,depresja,tak samo jak po odstawieniu psychotropow,Ja polecam wam picie dziurawca,jest bezpieczny,lub ziolowe tabletki,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleksandra tajchman
Chocia偶 nie zajdziesz w cionze i o jednego da艂na mniej

Udost臋pnij ten post