Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara1111

załamana

Polecane posty

Gość panikara1111

Dziewczyny, pomóżcie! 10 dnia cyklu kochałam się z moim chłopakiem i pękła nam gumka. Wziełam tabletkę po 11 godzinach. 17 maja pojawiło się plamienie o brązowej barwie. Ale trwało to do 28 mają, można powiedzieć skape krwawienie. a okres powinnam dostać właśnie po koniec maja. Czy to mozliwe , że to mógł być okres?

Gość 123GOCHA
to mógł być tez skutek po zażyciu tabletki po

Gość gość
lub też plamienie w początkowej fazie ciąży najlepiej zrób test. a ile masz lat?

Gość gość
przeczytaj ulotkę tabletki "PO" i przestań marudzić bierzesz dużą dawkę hormonów i się dziwisz że rozregulowany cykl ? tak właśnie działają te tabletki pewnie jeszcze potrwa zanim cykl wróci do normy po tym badziewiu

Gość gość
zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny. Ale i tak nie wiem czy to plamienia można uznać za wczesny okres bo z czasem pojawiła się krew, ale wtedy okres miałabym tydzień szybciej. Kurde sama nie wiem co robić. Mam 19 lat , i czuję się za młoda na jakąś wpadkę.

Gość panikara1111
zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny. Ale i tak nie wiem czy to plamienia można uznać za wczesny okres bo z czasem pojawiła się krew, ale wtedy okres miałabym tydzień szybciej. Kurde sama nie wiem co robić. Mam 19 lat , i czuję się za młoda na jakąś wpadkę.

Gość 123GOCHA
powtórz test za jakiś czas albo zrób test z krwi. i uzbrój się w cierpliwość. ja na peirwszy okres po tabletce awaryjnej czekałam ponad 45 dni. kolejne dwa następne cykle również wynosiły powyżej 40 dni i udałam się z tym do gina. to duża ingerencja w organizm, więc różnie on może zareagować. a obstawiam, że to jednak skutek po tabletce po

Gość panikara1111
kurde, nie życzę nikomu takiego stresu i przemyślania. Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze...