Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Emi18Rud

Jak ich zrozumiec.?

Polecane posty

W lipcu minie rok jak bede z chlopakiem ..nasze zycie seksualne zaczelo sie bardzo szybko....Ale najwiekszym dla mnie problemem jest to ze moi rodzice nie pozwalaj mi spac z wlasnym chloapkiem i nie umieja tego zrouzmiec ze ejstem juz dorosla i powinnam sama decydowac o swoim ciele a co dopiero zyciu..dopoki bylam sama oni mna dyrygowali..bylam ich marionetka..ale kiedy go poznalam zaczelam sie buntowac ...jezdzilam do siostry na kilka dni zeby ochlonac bo w domu caly czas sprzeczam sie z matka.. Mowi ze ona nie moze byc sama w domu bo ona sie zle czuje..szanatazuje mnie ze kiedys wroce do domu i ona juz nie bedzie zyla..na dzien matki przyjechalam popoludniu do domu..mama nie chciala mnie wpuscic do domu!? Otworzyla drzwi i powiedziala spier*! i trzasnela drzwiami ...wiec polozylam kwiaty pod drzwi i napisalam kartke i odeszlam przyjechalam do domu po 3 dniach po swoje rzeczy po czym ona nie chciala mnie wypuscic ..zabrala mi moje ubrania i powiedziala teraz mozesz wyjsc bo ja za to placilam.. no to ok dalam jej te ubrania i chcialam wyjsc to zamknela drzwi na klucz i mnie trzymala w domu jak wieznia normalnie obled..Moja mama jest taka ze normalnie rozmawiamy i zaraz jej sie cos przypomni i sie na mnie zaczyna wydzierac..wytykac i wogole...chce sie z tamtad wyprowadzic ale niewiem jak jej to wytlumaczyc..bo ona boi sie ze zostanie sama i umrze..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować