Emi18Rud 0 Napisano Czerwiec 11, 2013 W lipcu minie rok jak bede z chlopakiem ..nasze zycie seksualne zaczelo sie bardzo szybko....Ale najwiekszym dla mnie problemem jest to ze moi rodzice nie pozwalaj mi spac z wlasnym chloapkiem i nie umieja tego zrouzmiec ze ejstem juz dorosla i powinnam sama decydowac o swoim ciele a co dopiero zyciu..dopoki bylam sama oni mna dyrygowali..bylam ich marionetka..ale kiedy go poznalam zaczelam sie buntowac ...jezdzilam do siostry na kilka dni zeby ochlonac bo w domu caly czas sprzeczam sie z matka.. Mowi ze ona nie moze byc sama w domu bo ona sie zle czuje..szanatazuje mnie ze kiedys wroce do domu i ona juz nie bedzie zyla..na dzien matki przyjechalam popoludniu do domu..mama nie chciala mnie wpuscic do domu!? Otworzyla drzwi i powiedziala spier*! i trzasnela drzwiami ...wiec polozylam kwiaty pod drzwi i napisalam kartke i odeszlam przyjechalam do domu po 3 dniach po swoje rzeczy po czym ona nie chciala mnie wypuscic ..zabrala mi moje ubrania i powiedziala teraz mozesz wyjsc bo ja za to placilam.. no to ok dalam jej te ubrania i chcialam wyjsc to zamknela drzwi na klucz i mnie trzymala w domu jak wieznia normalnie obled..Moja mama jest taka ze normalnie rozmawiamy i zaraz jej sie cos przypomni i sie na mnie zaczyna wydzierac..wytykac i wogole...chce sie z tamtad wyprowadzic ale niewiem jak jej to wytlumaczyc..bo ona boi sie ze zostanie sama i umrze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach