Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge byc szczesliwa:( poznalam mezczyzne, dostalam prace i okazalo sie ze ma

Polecane posty

Gość gość

podejrzenie nowotworu czernaka wycieto mi znamie 2 dni temu czekam na wynik nie zauwazylam go bo był we wlosach na glowie dopiero jak zaczal bolec to okazalo sie ze tam jest;/ a juz mialam byc szczesliwa

Gość gość
wczesniej prowadzilam nieciekawe zycie wciaz depresja i smutki a teraz jak zaswiecilo slonce jest zle czemu?

Gość PaniXYZ
Nie wiem...przykro mi strasznie...ale znam to uczucie zawodu i złości. Jednej rzeczy jestem pewna..po tragediach, smutkach, rozczarowaniach, bólu, zawsze musi spotkać nas coś dobrego. Tak wygląda życie. Zobaczysz wszystko się ułoży a Ty będziesz miała to jakoś wynagrodzone. Wszystko ma swoje plusy i minusy pamiętaj. Może to po to, żeby przetestować Twojego faceta..nie wiem, szukaj plusów..ZAWSZE

Gość gość
mnie juz spotkalo cos dobrego poznalam cudownego mezczyzne i dostalam prace i wtedy zaczelam sie zle czuc;/ on miał mi wynagrodzic ciezkie wczesniejsze przezycia chyba nie powinnam byc zbyt szczesliwa bo wtedy spadaja na mnie nieszczescia;/

Gość gość
nic mu nie powiedzialam poczekam na wynik nie znamy sie zbyt dlugo;/ 3 miesiace zaledwie

Gość gość
ile masz lat?

Gość loftttttt
z takim mysleniem to faktycznie bedziesz wiecznie nieszczesliwa. jesli nowotwor jest wykryty wczesnie, szansa na jego wyleczenie to prawie 100%. wiesz dlaczego japonczycy maja tak duza wyleczalnosc nowotworow? bo traktuje ta chorobe jak grype. na grype tez mozna przeciez umrzec, ale ona sama w sobie nie brzmi tak strasznie jak nowotwor.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
no tak;/ ale ten pieprzyk był bardzo bolesny i cos z niego leciało jak sie lekko ucisnelo kurcze mam zle przeczucia zwlaszcza ze na glowie wycielam u onkologa on powiedział zebym nie myslala narazie o tym i jak bedzie wynik to mnie poinformuja

Gość gość
czerniak nie jest uleczalny...

Gość gość
czyli co umre?

Gość gość
ale nie wiadomo jeszcze czy to czerniak przeciez ;)

Gość gość
tyle ze jak go ogladalam i poszukalam w googlach to mial wszelkie objawy czerniaka wlasnie;/

Gość gość
moze kilka miesiecy temu ucieszylabym sie z tego bo nienawidzilam swojego zycia bylam bez pracy, samotna , zmeczona zyciem z depresja i jak sie poprawilo wszystko i poczulam szczescie;/

Gość nieboszczyk
cieżko

Gość loftttttt
a skad tloku wiesz, ze czerniak jest niewyleczalny. matkooo co za ludzie tu siedza..

Gość gość
bo wiem, nie znam nikogo kto by pokonal czerniaka :(

Gość gość
napisze za kilka dni jaki był wynik moze zdarzylam i w odpowiednim momencie wycieto mi to jesli nie widocznie tak mialo byc:(