Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golasek

jak zareagujesz na spacerze widząc jak fecet się sam pieści

Polecane posty

Gość golasek

co byś wtedy zrobiła,uciekniesz? czy popatrzysz z ciekawością?

Gość ejnoejnoej
pomyślałabym ze to jakiś kretyn i ominęła go szerokim łukiem.

Gość gość
Odwróciłabym wzrok i poszła inną drogą. I przy okazji zadzwoniłabym na policję. A gdyby na takiego zboka natknęły się dzieci?

Gość gość
Kopnęłabym go w krocze.

Gość Vanyla
a ja bym chętnie to zobaczyła :) chyba wiadomo że nie napastowałby tym widokiem dzieci ludzie ogarnijcie się :D nie mylmy od razu ekshibicjonizmu z pedofilią, niestety nigdy nie miałam okazji przeżyc takiego czegoś aby patrzec niby to ukradkiem jak się pieści jakiś nieznajomy w zasięgu mojego wzroku :) od samego patrzenia jeszcze nikt nie padł :)

"chyba wiadomo że nie napastowałby tym widokiem dzieci ludzie ogarnijcie się nie mylmy od razu " I Akurat pierwszego ekshibicjonistę widziałam mając jakkies 11-12 lat. Co ciekawsze nie byłam wtedy sama, ale z koleżankami a facetowi nie dość, że nasz wiek nie przeszkadzał, to go jeszcze podkręcił, bo coś zagadywac do nas próbował. Z tym fiutem na wierzchu. Potem mi się zdarzało widzieć jeszcze kilku, jednego nawet po kilku latach od "pokazu" poznałam osobiście na imprezie u znajomych. (Świat jest mały :P) Jak mgłam traktować serio faceta, który się szłaja gdzieś po zaułkach. Z nadzieja, ze jakaś przypadkowa kobieta go zobaczy. I Poza tym eksh.bierze się z jakichś kompleksów i niedowartościowania - kto widział pokazywacza przystojnego, seksownego i ubranego stylowo? Nie widziałam takiego! Zawsze sa to jakieś wypłochy. I Z mojego punktu widzenia taki facet to już nawet nie jest facet omega, aale jakiś odrzut ze stada, dla którego jedyna szansa na to, żeby jakąś kobieta zobaczyła go nago jest trzepanie w przejściu podziemnym. :O I Rozumiem pokazy dla konkretnej osoby, wybranej, pozadanej, która ma ochotę na to patrzeć, rozumiem kluby świngersow gdzie się można pokazać nago nieznajomym, rozumiem jaakies pokazy striptizu. I Ale, kurfa, w parku czy przejściu ppodziemnym? :D Żenada.

Gość gość
Ją lubie walić przed kobietami czaaem w parku czasem w samochodzie lubie rwakcje kobiet. Problem leży po stronie niedowartosciowania braku sexu przeświadczeniu o małym czlonku i dlatego ekshib.... Che się dowartosciowac. A sokladnie dlaczego ? Bo zawsze się słyszy za mały fiutek słaby w luzku niedorajda. W rzeczywistosci jestesmy wykszralceni przystoini i z różnymi rozmiarami. Fafet czasem dowartosciowuje się pikazujac a kobieta wystawia cycki okazuje nogi i patrzy jak się slinimy.

Gość takija3_
Vanyla skąd jestes? (ja torun)

Gość gość
A ją wale na powislu obok przystanku pkp. Siadam na schodach pije cole i wale konia jak schodzi jakaś kobitka czasem się ztrzymuja i przez chwwile patrzą . Dzis też tam pojadę .

Gość martaa29
Kiedys na plaży facet gapił sie na mnie sobie walił .

Gość gość
Chętniej z Warszawy szukam:-) :-) :-)

Gość gość
jak by sie nie zbliżał to pewnie bym popatrzyła :)

Gość gość
nastepny paszczur prawiczek, ktoremu odbija i chcesie obnarzac publicznie w nadzieji ze jakas panna mu o*******e lub wiecej. Żal , lecz sie chlopie na glowe. Od razu na policje zadzwonia i tam cie wydymaja tak jak lubisz zboczencu :)

Gość gość
ci co tu pisza ze chetnie by zobaczyli to albo autor, zeby namowic innych na seks albo inne zboczone pederasty, szkajacy kazdego sposobu na seks. oczywiscie nie d****i nie pójdą bo nie maja kasy i sie wstydza.

Gość gość
co bym zrobi;la? Puscilabym pawia

Gość pewnie ty nia jestes
zadzwonilabym na policje!