Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem od 6 lat na kafeterii i do tej pory nie zostałam legendą, gwiazdą forum:(

Polecane posty

Gość gość

probowalam na rozne sposoby mialam kilka czarnych nickow jako kobieta i facet tylko chwilowo wzbudzlam zainteresowanie sobą ,zakladalam tematy o religii..po prostu mowilam prawde jak biblia kłamie ,ile tam jest patologii, zboczonych rzeczy, kazirodztwo, pedofilia ..katoliczki forumowe malo sie nie zesraly ze zlosci ale potem zabraklo mi pomyslow. Eh, tu trzeba byc psychopatą i gadac od rzeczy jak maciek b czy inni

Gość gość
coz za oryginalny temat wymyslilas:D

Ale biblia nie kłamie, a jak będziesz piękna, moralna i ładna jak Jezusek to skończysz jak on i nie będzie ci dane konać przez 30 sekund jak żydzi w komorach tylko w mękach. Każdy kto słucha Jezusa zdradza jahwe bo on sam go zdradził - pamiętajcie o tym. I jeszcze jedno osobiście będę asystował jako egzystencja niematerialna konanie każdego katolika.

Gość gość
w biblii jest masa świństw, ojciec ma dzieci z córkami, ten sie puszcza z matką, no dno totalne

Maciek B ty chciałeś być w inkwizycji, wiesz o tym że sprawię iż odrodzisz się jako ich więzień po tym życiu. W ten sposób dostąpisz zbawienia niosąc krzyż swojego Jezusa Chrystusa. Boisz się? Słusznie, tortury w czasach do których się wcielisz nie należały do przyjemnych i wielu umierało w ich trakcie.

Nie, nie boje sie, bo wiekszosc z tych rzeczy o inkwizycji to bujdy na resorach. Sadownictwo bylo dosyc liberalne, a dotyczylo zazwyczaj przestepcow, z ktorych pozniej robiono "ofiary przesladowan religijnych".

A po smierci pojde na 3-4 lata do czysca, a pozniej do nieba, gdzie czeka mnie zycie wieczne.