Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie na wakacje z małym dzieckiem? podajcie propozycje w Polsce.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiemy gdzie jechac z dzieckiem :) Czy morze a moze gdzies w gory albo solina? Podajcie fajne propozycje.

Gość gość
zarówno morze jak i góry sa atrakcyjne oba klimaty sa korzystne ale ja zdecydowanie jestem za morzem moze dlatego ze mieszkam pod górami fajnie jest w Rowach nie duza miejscowosc spokojna wlasnie dla rodzin z małymi dziecmi byłam w zeszłym roku polecam atrakcyjne jest mielno i osrodek ameba przy samym morzu - 40 metrów wiec nie trzeba nosic wszystkich klamotów a z małym dzieckiem wiadomo trzeba miec rózne rzeczy

Gość gość
my jedziemy z 6 - miesięcznym niemowlaczkiem do Jastrzębiej Góry, hotel przystosowany do przyjmowania takich maluszków znaleźliśmy na stronie wakacjezdzieckiem.pl :)

ja byłam nad morzem z 7 msc i rok później jak synek miał 1,5 roku, byliśmy w Jastrzębiej Górze, hotelu nie wiem czy podawać bo będzie reklama, ale wiem że w marcu już miejsc nie było zeszłego roku, więc teraz jużpewnie podobnie hotel primavera spa,, tylko zejście na plażę było kijowe,,,,,

Gość gość
ja bym dla malucha radziła morze ze względu na jod. Szczególnie pod tym względem polecam hel.

Gość gość
zalezy czy lubicie wieksze bardziej zatłoczone czy raczej mniejsze miejscowosci w kazdej sa pensjonaty hotele dostosowne do rodzin z malymi dziecmi kwestia pozostaje tylko gdzie lepiej sie bedziecie czuc ja odkad mam dziecko wybieram raczej mniejsze spokojniejsze miejscowosci zeby trochu odpoczac od gwaru miasta hałasu gdzie mieszkam na codzień z kolei w wiekszych miasteczkach jest wiecej atrakcji - fajnie jest w niechorzu pensjonat sabina lub u kaminskich praktycznie przy samym morzu

11.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja bym dla malucha radziła morze ze względu na jod. Szczególnie pod tym względem polecam hel. to jod, czy hel w końcu?;)

Gość gość
ex D.Bill hahahahhahaha nie łap za słówka :D ale dobre! musze przyznać! :D Pozdrawiam Cię ;)

Gość justyś12345
Podbijam:) Mam dwoje dzieci 5lat i rok. Mieszkamy w małopolsce. Juz 3 lata pod rząd jeździliśmy do Zakopanego. Uwielbiam to miasto i klimat tam panujący, ale w tym roku planujemy tam wypad w zimie zaś teraz chcieliśmy jakąś odmiane. Ze względu na to ze mieszkamy na wsi więc cisze i spokój mamy na co dzień;) Tak więc wolimy "żywe" miejsca ala Zakopane;) Z dużą ilością atrakcji. Macie jakieś propozycje? Fajne sa oferty nad morzem, ale od nas to daleko i trzeba by było na tydzień choć zostać a my mamy 3 / 4 dni jedynie. Polecacie coś?:)