Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fejsbukova krolowa

Chcę seksu z duchełem

Polecane posty

Gość fejsbukova krolowa

muuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa😘

Gość gość
znowu debilu piszesz sam ze sobą :O

Gość gość
dziewczyny cie przetyrały i uciekłeś :D

Gość Zgłupiałaś to stary
dziadyga jest:D

Gość Vanyla
niestety w tym przypadku pozostaje tylko kreatywność w związku z masturbacją ;)

Gość fejsbukova krolowa
Duch jest boski mraaaaaaauuuuu

Gość fejsbukova krolowa
spadaj smrodzie ja go wprost uwielbiam😘

Gość fejsbukova krolowa
Koniobójcy mi znów zazdroszczą ach och

Gość gość
Janusz za chwile będzie kochał się sam ze sobą :D

Gość gość
On mysli że nikt nie wie o tym ze pisze sam ze soba :O

Gość fejsbukova krolowa
Nie rozumiecie kobiety za młodzi jesteście ot co :D

Gość proxy to znowu Ty?
???

Gość gość
nieeee to nie proxxxy to sam duszek wydmuszek założył o sobie temat :D

Gość fejsbukova krolowa
a historia przydarzyła mi się w te wakacje, kiedy zaczęłam nową pracę. Właśnie jechaliśmy na zjazd integracyjny z firmy. Ja i moje trzy koleżanki - Kasia, Nikola i Julia oraz nasz kolega Marek pojechaliśmy nad morze. Była ciepła lipcowa noc. Kiedy jechaliśmy i Kasi zachciało się siku, więc nasz kierowca zjechał na leśny parking. Poszłam wiec kawałek w las i za ogromnym drzewem podwinęłam moją króciutka spódniczkę, opuściłam majteczki, kucnęłam i zaczęłam robić siku. Jakoś dziwnie się czułam, jakby ktoś mnie podglądał, ale w pobliżu raczej nikogo nie było - w każdym razie tak myślałam. Nagle poczułam czyjąś dłoń na moich ustach. Ktoś zamknął mi je jedną ręką, a drugą zaczął łapczywie mnie dotykać po pośladkach. Włożył mi rękę miedzy uda i z pewnością poczuł jak ciepły strumyczek cieknie mu po dłoni. Zaczął mnie coraz łapczywiej dotykać. Czułam jak rozchyla moją c*pkę i masuje różowiutkie płateczki. Na początku broniłam się ale po chwili poczułam niesamowitą ochotę na sex z nieznajomym, a do tego od kilku godzin byłam mocno podniecona. Zaczęłam mu się poddawać, jednocześnie nie dając poznać po sobie, że mi się podoba. Stawiałam lekki opór, a wtedy zakleił mi usta jakąś taśmą, związał mi ręce, rzucił na kolana i przywiązał do drzewa. Czułam jak zaczyna zabawiać się moim tyłeczkiem. Byłam coraz bardziej podniecona, robiłam się naprawdę wilgotna. W pewnej chwili powiedział "lubisz to suko, wypnij dupcię jeszcze bardziej". Pragnęłam, żeby mnie wyjątkowo ostro przeleciał, więc robiłam wszystko co kazał, a on posuwał się coraz dalej. Ręką zaczął masować moją cipeczkę, od sterczącej i nabrzmiałej łechtaczki, przejechał delikatnie palcem po mokrym wejściu do środka, przez roweczek. Na chwilę zatrzymał się przy mojej drugiej dziurce, zrobił kilka ruchów palcami dookoła i pojechał dalej, aż do pleców. Potem pochylił się i zaczął mnie lizać. Gdy rękoma rozchylił moje pośladki i lizał moją d**eczkę, wypięłam się jak najmocniej mogłam. Zabawiał się moja dziureczką, lizał ją zaj**iście końcem języka, kilka razy włożył go mocno do środka, a pośladki mocno ściskał, ugniatał, i rozchylał. Czułam jak moja c*pka staje się maksymalnie wilgotna, jak soczki zaczynają spływać mi po udach. Nagle złapał mnie mocno za c*pkę, podnosząc mnie mocno do góry swoją wielką dłonią. Jednocześnie zaczął masować kciukiem moją łechtaczkę, która dosłownie pulsowała mi z podniecenia. Oddychałam coraz szybciej, pragnęłam żeby w końcu wsadził mi, a on tym czasem robił na łechtaczce okrągłe ruchy, ściskał ją mocno miedzy palcami, potem cofał dłoń i zabawiał się moją c*pką. Doprowadzało mnie to do szaleństwa, poruszałam biodrami w jego stronę. A on cały czas bawił się mną, rozchylał wejście do c*pki i najpierw lekko potem coraz głębiej wciskał mi w nią palce. Najpierw jeden, potem dwa, aż w końcu trzy i coraz mocniej i głębiej mnie nimi posuwał. Jedyne czego chciałam żeby we mnie wszedł, żeby mnie zerżnął, jak sukę. Dokładnie w tej samej chwili wyciągnął ze spodni swojego wielkiego kutasa i wcisnął go w moją gorącą, ociekającą soczkami c*pkę. Nie czekał, aż zrobi się szersza, po prostu z całą stanowczością wbił się w nią po sam koniec. Wepchnął swojego niesamowicie wielkiego kutasa po same jaja. Rżnął mnie tak ostro przez chwilę, aż nagle zwolnił i powiedział, że mam się pochylić, żeby mógł jeszcze głębiej we mnie wjechać. Pochylił się nade mną, złapał mnie za piersi i zaczął je gnieść, najpierw przez bluzeczkę pod którą nie miałam stanika, a potem podwinął mi ją do góry, tak że były całe na wierzchu i zaczął bawić się moimi suteczkami, ściskał je między palcami i naciągał. Jednocześnie wielkim, twardym kutasem wbijał się w moja cipeczkę głębiej i głębiej, tak jakby chciał mnie przebić na wylot. Dosłownie cały we mnie pulsował, a ja aż trzęsłam się z rozkoszy. C*pka głośno mlaskała przy każdym pchnięciu. Ciągle wypływały z niej nowe porcje kisielku. Nagle przestał mnie pieprzyć, wyciągnął kutasa, rozchylił pośladki i zaczął masować moją d**eczkę palcami. Robił okrągłe ruchy, muskał ją, aż w końcu włożył mi w nią dwa palce i poruszał nimi w przód i w tył przez chwilę. W pewnym momencie przysunął się bliżej, rozchylił na maksa moje pośladki i wbił swojego kutasa w mój tyłek. Posuwał mnie mocno, wkładając go do samego końca. Przez chwilę rozpychał mnie tak mocno, że czułam ból, ale po kilku pchnięciach, rozpychanie zaczęło mnie bardzo kręcić. W mojej dupce było tak ciasno, że idealnie czułam każdy milimetr ruchu i jak jego kutas we mnie pulsował. Jednocześnie rękoma zabawiał się moją c*pką. Włożył mi trzy palce i ruszał nimi we mnie, nie przestając rżnąć mnie w dupcię swoim wielkim kutasem. Nagle stało się coś dziwnego. Usłyszałam w tym wszystkim jakieś dziwne dźwięki. Okazało się, że wszyscy nas obserwowali. Mimo, że z boku wyglądało to jak gwałt na mnie, nie pomogli mi tylko stali trochę oddaleni od siebie i zabawiali się, każdy sam. Przy jednym drzewie Julia zabawiała się jedna ręką swoimi cycuszkami, dotykała je przez sukienkę a drugą miała pod i dotykała swojej c*pki. Przy drugim drzewie Nikola miała spuszczone spodnie na kolana i też macała swoją cipeczkę. Przy trzecim drzewie stała nago Kasia. Miała jedna nogę postawioną na pniu, więc w świetle księżyca było widać jej wilgotna, błyszczącą od kisielku cipeczkę i kształtne piersi. Przy kolejnym drzewie stał Marek z wyciągniętą pałą, masował ja sobie patrząc z pożądaniem po kolei na wszystkie laseczki i na mnie. A zaraz za następnym drzewem nasz kierowca, który robił to samo co Marek. Nagle mój „napastnik” to zauważył, bo na chwilę zwolnił z posuwaniem mojego tyłeczka. Ale zaraz kiwnął ręka na resztę i powiedział „chodźcie, pobawimy się wszyscy”. Wtedy dopiero podeszli do nas. Ktoś odwiązał mnie od drzewa i odkleił taśmę z ust, jednocześnie przykładając mi do nich kutasa, równie dużego jak fiut mojego „gwałciciela”. Nie czekając długo wzięłam go w dłoń. Był wielki i twardy – taki jakiego najbardziej lubiłam mieć w buzi i cipeczce. Zaczęłam do delikatnie lizać go po czubeczku, a potem poruszać dłonią do góry i w dół. Po chwili coraz szybciej i szybciej, jednocześnie pieszcząc go językiem, aż w końcu wsadziłam go do ust i obciągałam jak tylko umiałam najlepiej. Wtedy podeszła Nikola kucnęła za Markiem. Zaczęła go głaskać po tyłku i zabawiać się jego jajami. Ściskała je delikatnie, a ja w tym czasie wciskałam kutasa coraz głębiej w moje usta, zasysając go jak najmocniej potrafiłam, a mój oprawca cały czas rżnął mnie w tyłek, rzucając od czasu do czasu "lubisz to suko, lubisz jak wielki kutas posuwa twoją d**ę?". Cała drżałam z podniecenia, kisielek płynął mi po udał i rozmazywał się na jego dłoni i jajach. Z ust kapała mi ślina, czułam że jeszcze chwila i dojdę. Nagle wyciągnął ze mnie kutasa i położył się na plecach. Usiadłam na jego wielkiego, sterczącego kutasa plecami do jego twarzy. Kiedy się w końcu nadziałam z głośnym mlaśnięciem cipeczki na jego pałę, chwycił mnie za pośladki, rozchylił je i wcisnął palec w mój tyłek. Zaczęłam głośno jęczeć, to było coś niesamowitego. Ujeżdżałam jego wielkiego kutasa, a on zabawiał się moją dziureczką. Nikola usiadła na jego twarzy, a on zaczął zabawiać się jej c*pką. Lizał ją ostro, rozchylał i wciskał w nią palce. Weszły w nią aż cztery. W tym samym czasie ona pochyliła się na moje plecy, złapała mnie za piersi i zaczęła się zabawiać. Gdy ja ujeżdżałam wielkiego kutasa, Nikola całowała mnie po szyi, ściskała moje piersi, naciągała moje suteczki ściskała je miedzy palcami, a on lizał jej wilgotna c*pkę. Po naszej prawej stronie na plecach leżała Kasia, a nasz kierowca unosił jej nogi jak wysoko mógł i wbijał się w jej wygoloną c*pkę mocno i zdecydowanie, raz za razem. Marek dorwał Julię na kolanach i posuwał ja w tyłek tak ostro, że głośno jęczała. Po jakimś czasie Julia rozłożyła nóżki przed moja twarzą. miała cudowną cipeczkę, dokładnie ogoloną, gorącą i pachnącą soczkami. Nad nią uklęknął nasz kierowca. Lizała mu jego jaja, a ręką masowała kutasa przesuwając ręką raz w górę raz w dół…brała w usta jego jaja i delikatnie je ssała. Gdy zeszłam z „gwałciciela” moim tyłeczkiem zajął się Marek. Okazało się, że ma jeszcze większego kutasa niż tamten. Wcisnął się z całej siły w moja wilgotną c*pkę i posuwał mnie jak mógł najmocniej. trzymał mnie za uda i wbijał się głęboko, jakby chciał mnie przebić na wylot. Cudownie mnie rozpychał, byłam jeszcze bardziej podniecona… Pod moją c*pką leżała Nikola na plecach i języczkiem pieściła moją łechtaczkę, od czasu do czasu ją zasysając. Przy okazji od czasu do czasu przestawała lizać mnie i obrabiała jaja Marka. Najczęściej trzymała je w dłoni, a języczkiem muskała moja łechtaczkę. Między nogami Nikoli leżała Kasia i bawiła się jej c*pką. Lizała ja, wciskała w c*pkę jakąś buteleczkę, którą miała w torebce, i mocno ją posuwała, aż ta głośno krzyczała z rozkoszy i wiła się w ekstazie. Z jej wypiętego tyłeczka skorzystał mój oprawca, dopadł jej pośladków, mocno

Gość gość
Alayka ktoś Ci ciemnotę wciska a Ty sie dajesz i łykasz jak pelikan.Jakby duch był już dawno by się odezwał:)

Gość gość
ja też chcę sexu z duchem :(

Gość gość
Jak tego ducha zwabić do mojej pościeli? hmm... ma ktoś jakiś ppomysł? :)

Gość gość
to proste--przestać golić c*punię:D

Gość porcja pieszczot dla ducha
👄

Gość porcja rzygow dla ducha
rzyg :D