Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna_dupa109

No jaki idiotyczny pech!!

Polecane posty

Gość jasna_dupa109

Kurde no! Mam zaraz wymarzoną i wyczekaną randkę. Cholera godzinę malowałam paznokcie, wzorki i te sprawy i co? I dostałam, chyba z nerwów, sraczki, i podcierając się zniszczyłam cały manicure. Poza tym brzuch mnie boli, facet ma być między 19.30 a 20.00 czyli zaraz i mamy jechać do kina i na kolację, a ja nie wiem czy w kinie wysiedzę!! Wzięłam stoperan, ale ciągle mnie boli brzuch i zwyczajnie się boję. Nie chcę odwoływac randki, póki co zmyłam paznokcie i oczywiście mam zacieki, bo lakier czarny. Wyglądam jakbym miała brudne paznokcie. Malowac na nowo nie chcę, bo pewnie zaraz znowu pójdę do kibla Co za pieprzony pech!!!!!!! Jak teraz zadzwonię i odwołam to pomyśli, że coś ściemniam, poza tym cholernie mi zależy i na nim i na randce. Pocieszcie:(

Gość gość
zadzwon do niego. powiedz ze zle sie czujesz, ze zalezy ci na spotkaniu i niech przyjedzie do ciebie. a kino i kolacje przelozcie. nie ma nic lepszego niz opiekujacy sie toba facet. nawet w niezbyt przyjemnej sytuacji. jesli mu zalezy, nie bedzie dla niego to problemem. zrozumie ;)

Gość gość
biegunka ze stresu przed randka. standard :) nie tylko ty masz takie problemy :)

Gość gość
Czyli anal dziś odpada?