Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość000000000000

facet przed 30 , problem

Polecane posty

Gość gość000000000000

facet przed 30 ktory ma problem zakochaniem sie, niby wsszystko OKEJ w zwiazku szczesliwy itp a nie moze pokochac . W czym tkwi problem , jestem bylam z nim rok i wlasnie przez to sie roztsalismy chodz mamy konatkt, bardzo bym chiala by mu "sie odmienilo " i pokchal mnie ..

Gość gość000000000000
byłam***

Gość gość000000000000
przy roztsaniu powiedzial "ze lepszej zony nie ma niz ja " ehh

Gość gość
fiku miku gówno wiesz o miłości więc się nie wypowiadaj stara dewoto!!!! mój facet jest po 30, jestem z nim prawie półtora roku. Przez rok nie usłyszałam kocham, twierdził że nie wie co to miłość i nie wie czy to czuje, czekałam cierpliwie, też słyszałam teksty w trakcie rozstania (chwilowego) że beze mnie nie może być szczęśliwy itd. potem teksty typu że chce ze mną spędzić resztę życia- dziwiło mnie to bo jak skoro nie wie czy kocha.... czekałam cierpliwie, nie naciskałam stwierdziłam co będzie to będzie, I uwierz mi teraz dopiero usłyszałam kocham. Widać że Twój facet jest szczery i jeśli nie to tego nie powie. wolała byś takiego co mówi ale rzuca słowa na wiatr? czasami porostu trzeba poczekać.....a sądzę że warto:)

Gość gość000000000000
ja wracalam po pol roku prawie co miesiac do tego (naciskalam nie potrzebnie ) az uznalismy ze to nie ma sensu dalej ciagnac bo lpeiej wczesniej sie rozstac niz za 2 lata np

nie wiem czy moglabym byc z kims poltora roku kto nei wie czy mnie kocha:P

Gość gość000000000000
nie wiem czy czekac ...czy odpuscic ....

Gość gość000000000000
???????????

Gość gość
nie wiedział i tego nie mówił aż będzie pewny. teraz wie jest pewny i planujemy wspólna przyszłość. po 2 tygodniach kiedy powiedział że kocha, chce zamieszkać razem ze mną, i to w nim cenię że nie rzucał słów na wiatr, że jest to dojrzała miłość. a nie po miesiącu mówi że kocha a po 3 zdradza. nie wiem autorko decyzja należy do Ciebie, mój nie mówił że nie kocha a poprostu tego nie wie. w moim przypadku warto było poczekać:) bo wiem że jest to prawdziwe uczucie, dojrzałe, i prosto z serca :) Setunia- piszesz że nie wiesz czy byś czekała? czy Twój facet przyjeżdża po pracy rano tylko po to aby dać Ci buziaka ? czy zostawia pod drzwiami kwiatka z liścikiem "miłego dnia" czy jest na każde dosłownie kiwnięcie palcem? pomaga we wszystkim. dostajesz co dziennie smsa na dzień dobry i dzwoni co wieczór aby porozmawiać przed snem? uważasz że facet który to robi nie zasługuje na czas? na to aby się upewnił?

Gość gość000000000000
moj nie powiedzial mi nigdy wprost "nie kocham cie" tylko ze bardz bardzo mnie lubii ale nie potrafi wiecej poczuc ( i sam sie przyznal ze jest jakis dziwny w formie zartu ) rozstalismy sie ale mamy konatkt nie taki jak bylismy ze ciagle pisalismy , ciezko mi to przekreslic bo tez go uwazam za idealnego partnera za meza

Gość gość000000000000
moj nie powiedzial mi nigdy wprost "nie kocham cie" tylko ze bardz bardzo mnie lubii ale nie potrafi wiecej poczuc ( i sam sie przyznal ze jest jakis dziwny w formie zartu ) rozstalismy sie ale mamy konatkt nie taki jak bylismy ze ciagle pisalismy , ciezko mi to przekreslic bo tez go uwazam za idealnego partnera za meze

Gość do tej wyzej
"czy Twój facet przyjeżdża po pracy rano tylko po to aby dać Ci buziaka ? czy zostawia pod drzwiami kwiatka z liścikiem "miłego dnia" czy jest na każde dosłownie kiwnięcie palcem? pomaga we wszystkim. dostajesz co dziennie smsa na dzień dobry i dzwoni co wieczór aby porozmawiać przed snem? uważasz że facet który to robi nie zasługuje na czas? na to aby się upewnił?" - z***bista c*po-facet ci sie trafil, nic dziwnego ze nie wie co czuje, pewnie z mama musial pogadac. Uwierz, prawdziwy facet wie , ze kocha i mowi to wprost i nie zalezy ile czasu mija. Ja swojej powiedzialem po okolo miesiacu znajmosci choc korcilo wczesniej, zamieszkalismy razem po 5 miesiacach i bylismy nierozloaczni przez nastepne 6 lat.. facet nieche ci powiedziec ze kocha, bo bedziesz zaraz go ciagnac o zareczyny slub itd itd, a tak ma darmowa d*pcie na pociche obiadek i pare innych rzeczy, po co to komplikowac ?:)

Gość gość
wlasnie po to zeby wziasc slub sama bym nie chciala wychodzic za maz jako stara panna a fecet w wieku 30 lat tez juz powinien sie ustawic- zalozyc rodzine

czy Twój facet przyjeżdża po pracy rano tylko po to aby dać Ci buziaka ? czy zostawia pod drzwiami kwiatka z liścikiem "miłego dnia" czy jest na każde dosłownie kiwnięcie palcem? pomaga we wszystkim. dostajesz co dziennie smsa na dzień dobry i dzwoni co wieczór aby porozmawiać przed snem? uważasz że facet który to robi nie zasługuje na czas? na to aby się upewnił? ----------------------- to inna a sprawa! dzieki takim gestom czulabym sie po prostu kochana i nie myhslalabym o slowach "kocham":P

Gość IcemanF1
Facet ci nidgy tego nie powie , nie umiemy rozmawiac o uczuciach dla nas licza sie czyny i gesty ! Jak ci kupi kwiatka , czekoladki , zabierze do kina , za miasto na wycieczke, ugotuje ulubiona potrawe , zlozy zyczenia na urodziny , wykona za ciebie jakies czynnosci to znaczy ze cie kocha tak juz mamy przyzwyczajaj sie i powodzenia :)

Gość gość000000000000
Dzieki za odpowiedzi ! :) nie jestem juzz nim 3 tyg .... zobaczymy co bedzie ... moze zrozumie ze to ""To" albo i jest mu dobrze samemu.. mamy z soba kontakt ( nie wiem czy dobrze czy nie ) ale tak nie odczuwam tego rozsatnia ) a ja nie pisalismy to wtedy czlwoiek uswiadamia sobie ze to koniec naprawde

Gość gość
a mi sie wydaje ze juz nie chcial byc z Toba, facetom sie czasem nudzi z jedna kobieta

Gość gość
bo to zwykly roochacz jest, do pukania to pierwszy, ale żeby się związać na stale to juz nie, zostaw tego j e ba ke :D zreszta porzadni 30latkowie juz dawno mają zony, a skoro ten nie ma to wiadomo, że lubil sobie poroochac bez zobowiazan, a ty jestes jego kolejna ofiarą, która się łudzila, że może cos z tego bedzie, taaa

Gość gość000000000000
r****czem napewno nie jest ; ) to wiem napewno , jets to raczej chlopak nie smialy i znam jego przeszlosc "lozkowa"

Gość gość
do tej wyzej- piszę się wyżej :) i naucz się jeżyka polskiego jeśli masz zamiar kontynuować wypowiedzi:) byliście nie rozłączni przez kolejne 6 lat - wnioskuję z "byliśmy" że już nie jesteście :) fakt Twoja kobieta nie była darmową d**a? heheh była jeszcze gorszą skoro po 5 miesiącach zgodziła się na darmowe d*pczenie, pocieszny obiadek itp :) i wracaj do lekcji skoro nie masz nic mądrego do napisania..... :) GOŚĆOOOOOOOOOOOOOO nie przejmuj się komentarzami typu darmowa d**a, p******ł sobie, itd.. ludzie chyba mają niesamowite kompleksy :) widocznie w życiu nikt nimi się nie zainteresował stąd te komentarze:) mam nadzieję że wróci i będzie wiedział ile dla niego znaczysz :) tego Ci życzę :)

Gość gość000000000000
(do postu wyzej nade mną ) Dziękuje Ci za slowa otuchy :))) zobaczymy co czas pokaze ;))