Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecające zdrady

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, czy są tu ludzie którzy lubią zdradzać i kręci ich to? Ja mam 20 lat i uwielbiam to robić. Bzykam się na boku z żonatym 33 letnim facetem i moim współlokatorem z mieszkania Moje najfajniejsze akcje: 1. Żonaty kazał mi się ubrać w ubrania jego żony, założył mi swoją obrączkę z jej imieniem i kochaliśmy się w ich sypialni. Podczas seksu on zadzwonił do niej i rozmawiał z nią na głośnomówiącym (robiliśmy to cicho:)) Później mi powiedział, że nie zmieniał pościeli i tam spał z żoną;) 2. Żonaty po seksie ze mną nie kąpał się, wrócił do domu i zrobił to z żoną. Wysłał mi sms, że moje soki są w jej wnętrzu ;) 3. Szykowałam się do wyjścia z chłopakiem, robiłam makijaż w łazience w samej bieliźnie. Wszedł mój współlokator, ściągnął mi majtki i wszedł we mnie od tyłu. Bzykaliśmy się, zadzwonił mój chłopak, rozmawiałam z nim mając penisa kumpla w c*pce. Po wszystkim koniec w ustach, nie myłam zębów i namiętne pocałunki z chłopakiem na powitanie ;) Czekam na wasze historie ;p

Gość thechiver
Podobają mi się te historie, chętnie też bym się tak z tobą zabawił. Pieprzył ciebie w każdą możliwą dziurkę a później kazałbym tobie iść do chłopaka i on miałby tobie zrobić minetkę.

Gość gość
20 lat i tak wybujała wyobraźnia:) interesująca przyszłość przed Tobą:)

Gość marek10000
Niech korzysta skoro tak działa na facetów że chcą ją bzykać. Tylko nie zapomnij o różnego rodzaju chorobach skoro nie masz stałego partnera.

Gość gość
autorko tematu dawaj:) twoje fantazje już się skończyły?:)