Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuussss

zazdrość

Polecane posty

Gość juuuuuussss

spotykam się z chłopakiem od 3 lat. ciągle robimy sobie na złość. On spotyka się z innymi i opowiada mi o tym, ja robię to samo. Gdy dowiaduje się, że się z kimś spotykam robi się bardzo nieuprzejmy dla mnie. Gdy postanawiam zakończyć tą znajomość on szuka kontaktu ze mną i próbuje się ze mną godzić. Gdy już poprawiają się nam relacje on ponownie opowiada mi o swoich przeżyciach łóżkowych z innymi kobietami. Na dodatek specjalnie pisze do mojej przyjaciółki, której nigdy nie widział na oczy i mówi jej o swoich podbojach, zapewne ze świadomością, że mi to przekaże. Dodam, że ja darzę go uczuciem, jednak nie wiem jak odczytać jego intencje. Zachowanie rodem z podstawówki, ale bardzo proszę o pomoc w rozszyfrowaniu typa :)

Gość gość
Zachowanie rodem z SP, a Wy chodzicie do Gimn, czy LO ? :D To nie jest prawdziwy związek. Tylko zabawa.

ja pierd3ole ! co tro ma być? i ty twierdzisz ze to 3 letni zwiazek? [on sypia z innymi i ci o tym potem opowiada? jakie to chore

Gość gość
Olej dziada i poiwedz, że to przez te jego podboje.

Gość juuuuuussss
to nie jest nazwane związkiem, był okres, że chcieliśmy coś na poważnie, ale zakończył się kłótnią i zerwaniem znajomości na miesiąc. Później znów te powroty, spotkania, robienie sobie na złość. Chore ! dawno powinnam to zakończyć, bo nie ukrywam, że mnie to męczy. Ale pomimo tych wszystkich przebojów czuję silne przyciąganie do tego faceta. Tak jak wspomniałam. Zachowanie rodem z podstawówki. W jaki sposób mam wpłynąć na niego? On chyba serio myśli, że imponuje mi tym jak mi opowie o innych. Mnie niestety to rani, ale oczywiście z zimną krwią słucham tego i nawet nie pokazuję, że mnie boli. Co jeszcze bardziej go napędza.

Gość juuuuuussss
a odpowiadając na powyższe pytanie - wstyd się przyznać, ale kończymy w tym roku studia. Rozumiem, że z boku może to wyglądać komicznie, ale bardzo zależy mi na tym chłopaku. Też robiłam mu na złość, z tym że ja tylko gadałam, bo nie potrafię spotykać się z innym. Przestałam mu to robić, a on robi to dalej. Wydaje mi się, że musi mu zależeć, bo skoro rozmawia nawet z moją przyjaciółką (nigdy wcześniej nie widząc jej na oczy) i mówi jej rzeczy, które ewidentnie chce, aby mi przekazała. Nalega na kontakt. I nawet gdy jestem już dla niego niemiła, nie odpuszcza i próbuje zagadywać do upadłego i proponować spotkanie.