Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MACIE POKOI W DOMACH/MIESZKANIACH?

Polecane posty

Gość gość
Ja niestety mam 1 pokój w mieszkaniu. 1 duży ale co z tego,jak wolałabym mieć już mniejsze dwa.

Gość zabawni jesteście!
Chwilami temat o biedzie,a jak co do czego to każdy nagle ma wysokie stanowisko,willę,itp. Żyć nie umierać :) A mi się pewnie przyśnili,ludzie z kalkulatorkami w sklepach,ludzie piszący że mają 30 zł,ludzie co czekają na odbiory paszportów :D Bo przecież tutaj macie kokosy :D Bajki to dzieciom na dobranoc,a nie normalnym dorosłym ludziom kochani :) Są ludzie co są przy kasie,ale nie wierzę,że na cały temat ( a jeszcze który nie jest pierwszy) tylko 1 czy 2 osoby kasy nie mają,warunków itp :D Bo widzę co się dzieje w Polsce.

Gość gość
wole miec dwa duze niz 4 klitki :D i kuchnie mam 23mkw

Gość 12345gość
a nie wpdalas na to,ze na kafe sa tysiące ludzi i nie w każdym temacie ci sami piszą:D ja mam 5 pokoi, bo nie po to dom stawialiśmy,zeby znow się gnieżdzic:D ale wiem,ze dla ciebie to kosmos:D

Gość 12345gość
kuchnia 23 m to żaden szał:P no może porownujac z ta w starym budownictwie to rarytas:D, ale dziś większość(moich znajomych i rodziny)maja aneksy +30m2 i ja też:)

Gość gość
to dobrze:) nie lubie małych kuchni a przeciez w kuchni non stop sie przebywa wiec nie wyobrazam sobie miec kliteczki

Gość wakacyjna mama
a ja nie rozumiem czemu tak tutaj kogos dziwi,ze ludzie maja duże mieszkania/domy, nie znam ani jednej rodziny, która ma 2 pokoje:D wiec mnie to wcale nie dziwi, mam 2 pary znajomych którzy mieszkają u rodzicow, ale maja dla siebie cale piętro ale sa wtrakcjie budowy domow wiec sorry, jak ktoś mieszka w klitce to sadzi,ze każdy ma klitke jak ktoś nie ma kasy to myśli,ze inni tez nie maja:D zalosny tok myslenia:D

Gość gość
ja mam 2 pokoje u tesciow i mamy 5 dzieci, tragedia, ale nie ma sznas,ze to się zmieni, chyba ze jak umrą:P

Gość gość
my mamy 3 pokoje i czekamy na dzidziusia:)

Gość gość
mieszkanie 118m2, 4 pokoje, kuchnia, 2 lazienki

Gość bambaryła31
kawalerka, 32m, 4 osoby i mamy luz:)