Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corkaidioty1

Wkurwiający ojciec

Polecane posty

Gość corkaidioty1

Małżeństwo moich rodziców odbyło się tylko dlatego, że niechcący wpadli (mamusia w ciążę wpadła niechcący). Matka gardzi ojcem i uważa go za pierdołę (ma niestety racje). Stary to hipokryta, nie ma kompletnie żadnej samokrytyki, zawsze ma racje więc staram się z nim w ogóle nie rozmawiać i ma się za alfa i omegę a tak naprawdę jest ograniczonym idiotą. Dzięki takim jak ja i innym osobom, które urodziły się z wpadki jestem za aborcją. Zajść w ciążę z jakimś typem, potem z przymusu wziąć ślub i się męczyć? Na cholerę to?

Gość kokoainnnnnaa
ja kiedyś też miałam poglądy prawicowe (przeciw aborcji, eutanazji,wierząca byłam itd) Ale jak poznałam życie coraz bardziej się przekonuje do lewicy, aborcji, eutanazji a w Boga przestaje wierzyć, bo jak niby k***a mam wierzyć w coś czego nie udowodniono że na pewno istnieje??? Poza tym bardzo mocno wierzący to często ograniczone przygłupy patrz: Terlikowski

Gość mój stary to też świr
z 80% starych to idioci, hipokryci, świrusy albo nadmiernie kontrolują. ewentualnie mogą mieć cie w d***e. nie znam wiele udanych małżeństw :O

Gość ponad połowę małżeństw
się bierze bo dziecko w drodze :D główny powod:dziecko albo strach przed samotnością/zabezpieczenie finansowe. miłośc w ogóle sie nie liczy

Gość gość
Ale tu aborcja nie ma nic do rzeczy. Twoja matka zachowała się jak tępa c**a, bo zamiast wychować cię samą i mieć święty spokój, poszła do ołtarza z jakimś gburem i idiotą.

Gość alicja83364
a dlaczego twoja matka sie nie rozwiedzie ???