Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juma77756

Dlaczego dziewczyny narzekacie na nadwagę ?

Polecane posty

Gość juma77756

Mam 14 lat,wiem,że wiele dziewczyn narzeka na nadwagę i uważa,że nie będą mieć szczęścia w miłości. Ja osobiście uważam,że nie musicie narzekać na tego typu problemy ponieważ na pewno macie dużo zalet,na pewno jesteście piękne,macie dobre serca i bierzcie to pod uwagę,na pewno ktoś kto jest inteligentny weźmie wasze zalety pod uwagę i zakocha się w was. Ja osobiście gdybym poznał jakąś super dziewczynę,która akurat miałaby nadwagę to mógłbym się w takiej osobie zakochać i być z taką osobą. Serdeczne całusy dla pań z nadwagą.

Gość gość
Młody jesteś i nie wiesz co piszesz... Gruba dziewczyna jest jak "motorynka": super się jeździ, do momentu, kiedy cię kumple nie zobaczą :classic_cool:

Gość juma77756
A ja mam w d***e to co kumple o mnie myślę,jeśli się zakocham w dziewczynie z nadwagą to jest moja osobista sprawa i nikomu nic do tego. Miłość to jest miłość.

Gość szubska
Szacun, koleś. Mam wrażenie, że im młodszy rocznik, tym bardziej zanika zafascynowanie prawdziwą kobiecością!

Gość Man_Fred
Ja ogólnie nie pojmuję rozumowania kobiet z nadwagą. Myślą że jeśli nawpieprzają się jakiś środków na odchudzanie lub zjedzą od czasu do czasu trochę mniej to od razu schudną. Najważniejsza sprawa to ruszyć d*pe i ćwiczyć oraz ustalić sobie odpowiednią dietę. Trzeba tylko troche dobrych chęci. Dla przykładu ja po 8 miesiącach treningu na masę przytyłem 20 kg, a następnie przy odpowiedniej diecie i treningowi zrzuciłem 15 kg tłuszczu w 3 miesiące.

Ja też nie rozumiem dlaczego kobiety wstydzą się nadwagi skoro obecnie już niemal tyle samo mężczyzn również ma nadwagę. Faceci w niczym pod tym względem nam nie ustępują a zważywszy na męski metabolizm to większy wstyd jest być utuczonym facetem niż kobietą.

Gość gość
no ale polki lubią dbać o siebie my nie niemki które wyglądają jakby je walec rozjechał :D