Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam pożyczki natychmiast w wysokości 20000zł

Polecane posty

Gość gość

Szukam pożyczki natychmiast w wysokości 20000zł na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Mam przyznaną dotację z Urzędu pracy na tę kwotę, lecz podpisanie umowy mam na termin 01.07. Jestem osobą bez udokumentowanych dochodów. Niestety bez tych pieniędzy nie mogę rozpocząć działalności w chwili obecnej, kredyt też bez dochodów jest nieosiągalny. Szukam firmy lub osoby z Łodzi lub okolic, bez przedpłat. Nie jestem zadłużony. Jeśli ktoś może z Państwa pomóc to proszę o kontakt na e-mail alwanaturell@interia.eu, warunki do uzgodnienia po przez kontakt prywatny. Proszę bez komentarzy weź się za robotę itp...robię wszystko by móc pracować.Dla mnie każdy dzień bez pracy to dzień stracony.

Gość minagos
Natychmiast to nikt ci nie da. Firmy pożyczkowe dają raczej mniejsze sumy. Rozumiem, że chcesz pożyczkę bez bik? Profi Credit nie sprawdza w BIK, mają dobre warunki, ale max suma to 10 koła. Ciężko będzie ci znaleźć 2 razy wyższą pożyczkę bez Biku.

Gość gość
Nie masz szans na legalną pożyczke w banku ani w lichwiarskich prywatnych firmach kredytowych. Nikt nie da tyle kasy niepewnej osobie.

Gość mr harrisson
jeśli potrzebujesz uzasadniony pożyczki spłacić rachunki wrócić do nas teraz, abyśmy mogli zaoferować pożyczkę, aby rozwiązać problem, który niepokoi umysł, skontaktuj się z nami poprzez e-mail, jak johnharrissonloanfirm@gmail.com pozdrowienia