Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciążona nieplanowo

Wszystkie znaki wskazują, że jestem w ciąży. Dziwnie się czuję

Polecane posty

Gość Zaciążona nieplanowo

Okresu nie ma. Minęły już 34 dni od OM. Brzuch boli jak podczas okresu praktycznie cały czas prawie od tygodnia. Mam wzdęcia, często robię siku. Mam mdłości, słaby apetyt. Moja macica totalnie zwariowała. Pulsuje jak głupia i boli, kurczy się non-stop, całe dnie. Robiłam 2 testy i wyniki są zagadkowe. Na 1 wyszedł negatyw, ale po kilku godzinach była druga słaba kreska - ale widoczna. Drugi test wyszedł neg. Ale czuję cholera, że to ciąża. Boję się masakrycznie. Ciąży, mdłości, bólu, 2. dziecka, nawału obowiązków, szpitali, lekarzy, cc, sn, w ogóle wszystkiego. Życia się boję. Stara jestem, a boję się reakcji moich rodziców, bo zawiodłam ich ambicje pokładane w mojej osobie względem mojej teoretycznej kariery. K***a boję się wszystkiego. Tracę kontrolę nad własnym życiem, to jest najgorsze. Będę na usługach małego wrzeszczącego głodnego ... nie wiem jak nazwać to co we mnie jest i kiedyś wyjdzie. Nie umiem przyjąć tego ze spokojem, wiarą i ufnością. Zawsze wszystko kontrolowałam, a tego nie mogę. F**k

Gość gość
Raczej wskazują na to , że masz nerwice i ciąże urojoną. Weź puknij się w głowę takie objawy to w drugim albo trzecim miesiącu.

Gość gość
W d***e jesteś a nie w ciąży

Idz do lekarza zrob badania krwi. Wtedy sie potwierdzi czy faktycznie jestes w ciazy. A jesli nie chcesz dzidziusia to oddaj komus w potrzebie. Nie chce umoralniac , ale trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny. Jedyne co moge Ci powiedziec to trzymaj sie! :)

Gość gość

Gość gość

Wynik testu po 5min jest juz nie wazny a Ty przy pierwszym tescie zagladalas do niego po kilku godzinach!? Nie czytalas ulotki? Zrob badanie krwi i bedziesz wszystko wiedziala.

Gość gość
na negatywie po kilku godzinach prawie zawsze wyjdzie druga słaba kreska... nawet w instrukcji to piszą. Jak chcesz wiedzieć szybko i na 100% zrób HCG z krwi ale te objawy to raczej sobie wmówiłaś, za szybko na to.

Gość wgorzkimbólu24
Witajcie dziewczyny, muszę się Was poradzić, bo sama już nie mogę ostatnie miesiączki miałam 15.04.2013 i 13.05.2013, niestety jestem taka głupia i nawaliłam się z moim byłm facetem i się z nim przespałam bez zabezpieczenia. (26-27.05.2013) :| wg kalendarzyka wypada że miałam wtedy owulkę. Nie doszło do wytrysku w środku, ale potem zabawialiśmy się jeszcze palcami okres. Już na drugi dzień dostałam straszne bóle jajników i podbrzusza i mega mega dużo białego śluzu się ze mnie lało przez jakiś tydzień.. potem doszły białe upławy, więc obawiałam się najgorszego - ciąży:/ 7 dni po stosunku poleciał mi pomarańczowy śluz tylko raz. Znowu pomyślałam najgorsze - implantacja zarodka poszłam do gina 4.05 powiedział że nie da mi leków, bo może to być ciąża i stwierdził u mnie mocny stan zapalny... kazał mi zrobić testy ciążowe 5.05 i 10.05 - wyszły negatywne. 10.05 byłam u niego znowu i przepisał mi leki. Powiedział mi że nie jetem w ciąży i mamy chociaż wyjaśnioną tą sprawę. Dziś rozbiłam test jeszcze rano, bo został mi jeden z 6paku i to samo... negatywny. Objawów okresu brak, dopiero dzisiaj trochę bolą mnie piersi a sa tak napuchnięte że masakra. już 2 dni temu zanikł mi wszelki śluz.. jakby na okres ale spóżnia się drugi dzień.... co o tym myślicie? zaczęłam od dziś tą kurację i gin powiedział że jak dostanę okres naturalnie to mam ją przerwać, a jak nie to 24 wywołamy lekami. Myślicie że testy mogą się mylić?

Gość gość
przeciez lekarz powiedzial ci, ze NIE JESTES w ciazy, wiec w czym nadal masz problem"?

Gość gość
bo on to stwierdził na podstawie tych testów, a jak się poczyta na forum to az głowa mała jakie one płatają figle..