Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scotty17

Nie chce byc gejem

Polecane posty

Ostatnio dzieje sie ze mna cos nie tak mam 17 lat mam dziewczyne kochalismy sie ja w myslach mialem fantazje z merzczyzna podnieca mnie ich wyglad czuje sie z tym strasznie boje sie ze to jest homoseksualizm nie chce tak zyc zabije sie :( czy moge to jakos zmienic to silniejsze ode mnie

ja nie poradze sobie z rodzina i w zyciu z ludzmi to mnie niszczy mojego kolegi rodzice on n ie wie ze ja tak mam oni podaja mu jakies tabletki na glowe chodzi otempialy on jest innym juz czlowiekiem

czy mozna to jakos powstrzymac bym nie byl taki nie chce sie z tym oswajac bo nie bede nigdy z tym szczesliwy chce tak nie myslec

Gość gość
scotty polecam wizytę u psychologa, weź skierowanie od lekarza ogólnego i zapisz się do poradni zdrowia psychicznego do psychologa. Samemu ciężko się uporać z pewnymi rzeczami, idź do specjalisty, porozmawia, wysłucha na pewno pomoże, nie da ci na to żadnych leków, tylko rozmowa :) będzie dobrze

masakra ja nie chce by psycholog mi wciskal ze to normalne ja nie chce tego akceptowac i rozwijac cholera to tak dusi nigdy nikomu nie mowilem o tym teraz pisze pierwszy raz. moj ojciec pobil faceta na ulicy gdy zauwazyl ze dotykal innego w domu gadal godzinami ze pedaly j****e itd itp jakby sie dowiedzial zabilby mnie chyba

Gość gość
duchu tobie to już psycholog nie pomoże na to już za późno :D jedyne co mogłoby może jakoś pomóc to elektrowstrząsy :D

Gość gość
scotty a jak się ma sprawa z kobietami ? podniecają cię ? staję ci na ich widok ? spełniasz się w seksie z nimi ?

nie zwracam na nie uwagi mam dziewczyne by nie bylo gadania w domu kochalem sie z nia i mysle o facetach masturbuje sie tez czasem sie przylapie ze ogladne sie za nimi masakra

Gość gość
ile masz lat ? w nicku to twój wiek ?

podobaja mi sie dziewczyny figura moge okreslic ze sa ladne ale to tak jak o siostrze mysle

mam 17 lat im sie jest starszym to tym bardziej to sie utrwala skad to sie bierze ? jest ktos kto sie tego pozbyl prosze

duch cafee ale tak nie mozna przeciez to nie ok ja sie zle czuje ze oszukuje dziewczyne dlatego przygotowuje sie do rozmowy by zerwac to nie w porzadku wobec niej nie mozna tak ja ja wykorzystalem do mojego ukrywania sie po kazdej masturbacji czuje sie podle

piszcie prosze ojciec juz w domu musze uciekac z forum ale bede czytal piszcie i prosze o rady kogos kto przeszedl to i juz jest normalny

Gość gość
nie spinaj sie narazie i nie rob sam z tego tragedii na to sie nie umiera, jestes b, mlody i wychowany w konserwatywnej rodzinie narazie zyj z tym, z przyjaciol nikomu nie mow jesli sie boisz reakcji bo w tym wieku to przyjazni nie ma i nie wiadomo komu ufac moze faktycznie udaj sie do psychologa, ale zeby sobie pogadac boisz sie opini innych, pamietaj ze ty zyjesz swoim zyciem i ty masz byc szczesliwy, reszta moze miec jakie badz zdanie ale to nie powinno wplywac na twoje poczucie szczescia. Wiem ze w tym wieku to moze sie wydawac tragedia, ale nie jest tragedia spokojnie o tym mysl

Gość gość
co za różnica czy jesteś homo czy heteroseksualny ? miłość i seks ma róże wymiary, nie ważne czy jest damsko-damska, męsko-męska czy męsko-damska, czy jakie tam jeszcze konfiguracje, nie dręcz się tym dojrzewaj w spokoju, poznajesz dopiero swoją seksualność, nie śpiesz się, nie wyciągaj pochopnych wniosków....rodzina cóż tutaj najczęściej jest największy problem, nie jesteś sam z tym problemem masę homoseksualnych osób ukrywa się ze swoją orientacją bojąc się reakcji rodziny, społeczeństwa czy środowiska. Dla mnie nie ma problemu kto kim jest i co robi, ja mam bardzo wysoki próg tolerancji, a psycholog hmmm spróbuj, na pewno ci to nie zaszkodzi jeszcze nie poszedłeś ale już wie co ci powie...trochę to dziecinne :)

gosc szkoda ze wiekszosc ludzi tak nie uwaza bylo by latwiej zyc mi tez jest obojetne czy ktos jest czarny zolty niemiec chinczyk ale u siebie jakos bym nie chcialbym miec leku przed tym ze akurat ktos mnie bedzie gnebil z tego powodu nie mowie nikomu o tym i bardzo mi z tym zle sprobuje porozmawiac z psychologiem ale nie w szkole. w kosciele czuje sie najgorzej spowiadalem sie mam dosc tam chodzic ale hjak nie pojde z matko to katastrofa nie dostalem rozgrzeszenia czulem sie okropnie balem sie ze mama sie dowie egh mam dosc tego swiata to trudne byc soba a grac mam dosc jak powiem tzle jaak nie mowie tez

Gość gość
mrozi mi się krew w żyłach jak to czytam "kogoś kto przeszedł to i już jest normalny"...nawet gdyby tak się miało dziać że jesteś gejem to nie jest to stan grypy, że przejdzie po antybiotyku i gej nie jest kimś nienormalnym jesuuuuu skąd takie porównania ??? mam w rodzinie geja, drugi jest moim kumplem i to są najnormalniejsi ludzie pod słońcem :)

Gość gość
scotty wiesz nie jesteś jedynym przypadkiem, który musi odgrywać jakieś role w swoim życiu, powiem ci tak w tajemnicy że baaaaaardzo duża część populacji ludzkiej odgrywa na co dzień jakąś rolę :) ludzie kłamią, oszukują, wciskają kit między oczy...więc nie przejmuj się tym że ty też nie mówisz innym prawdy...ten świat już tak ułożony :) a ksiądz ? a spowiedź ? hmmmm nie mów po prostu całej prawdy przy spowiedzi, a na koniec grzechów wymień grzech kłamstwa ;) widzisz nawet tutaj da się jakoś obejść

gosc dziekuje troche mi lepiej moze troche w panice tu wyladowalem ale nie jest latwo i dziekuje bardzo postaram sie troche to na chlodno zastosowac co piszesz egh dziekunje

Gość gość
dasz radę , na to się nie umiera, z tym da się żyć i mieć na prawdę udane, wspaniałe życie :) nie ważne kogo kochasz i jaką miłością, każda miłość jest dobra nie ma lepszej czy gorszej, teraz sam jesteś trochę uprzedzony, wystraszony, bez wsparcia jesteś młody jeszcze im będziesz starszy tym lepiej zaczniesz sobie radzić ze swoimi emocjami, mówię ci psycholog dobra opcja, ksiądz ci tutaj raczej nie pomoże a swoim głupim gadaniem może spowodować tylko większe szkody więc w tym kierunku raczej nie udawaj się po pomoc, trzymaj się chłopie i nie bój się, masz jedno życie więc przeżyj je po swojemu :)

Gość gość
C**j Wam d**ę !!!!

Zabijanie się z takiego powodu? :( Zresztą nie ma żadnego powodu na świecie by myśleć o samobójstwie. A ci, którzy myślą inaczej, już dawno powinni się skonsultować z lekarzem lub farmaceutą, lub napisać na forume :P Oczywiście smarku musisz dorosnąć , ale temat wydaje się ciekawy. Jest bowiem nowa krucjata, przeciwko komu się da... Luzik autorze, prześpij się z facetem i natychmiast się wyjaśni czy bedziesz przywdziewał kolory tęczy, czy rzucał kamieniami.

Gość ANKA szklanka 29
Nie koniecznie jestes gejem,mozesz przeciez byc bi.To nic złego.Poszukaj sobie chłopaka i pezekonaj sie czy sex z nim rajcuje Cie bardziej niz z dziewczyną.Ja tez myslałam ze jesem les i byłam w związkach z kobietami.Potem poznałam faceta,zakochałam sie i pobralismy sie.A o kobietach teraz nie mysle.

Gość gość
Nowy w mieście-rozprawicz go.Wtedy bedzie miał pewność.

Gość gość
Ja robie sie mokra jak oglądam nagie kobiety a nie jestem les.Mam męża i dzieci.

Gość gość
Moja rada-zapytaj dziewczyne czy zgodziłaby sie na trójkącik z innym facetem.Musi to byc facet bi.Moze byc fajna zabawa!!

Gość gość
Ja też lubię patrzeć na nagie, sterczące sutki kobiet i najlepiej mokre piersi z gęsią skórką od chlodu, strasznie mnie to rajcuje i potem idę się kochać z mężem a kobiety nigdy nie próbowałam... Więc może to wyjście, pomyśleć o facecie i kochać się z kobietą na różne sposoby... Może ona jeszcze nie posmyrała cię odpowiednio...

Gość gość
Hahahaha twoj ojciec pobil geja na ulicy bo dotykal innego??

Chcesz nie chcesz kogo to obchodzi ? Urodziłeś się skowronkiem orłem nie zdechniesz !