Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego nazwał mnie zwyzywał od najgorszych :/

Polecane posty

Gość gość

Pisalismy dwa tygodnie, potem straciłam dostęp do internetu, zwarcie i spalił mi się komputer, oddałam do serwisu. Napisałam kilka razy na emaila ale nie odpisał, widocznie nie sprawdza. GG nie udało mi się zainstalowac, nie wiem dlaczego ,wyskakiwał błąd..no coz takie zrządzenie losu. No i nie odzywałam się do niego ok dwoch tygodni, potem wchodze na gadu a tu kilka wiadomosci w tym jedna bardzoi obraźliwa... pisał ze jesli nie chce go poznac to moge napisac nie to sie odczepi...potem 3 dni pozniej: '' K***A !'' kolejna wiadomosc z wieczora: '' Jak ja nienawidzę takich kurw, j****a szmata, pewnie już sobie znalazłaś jakiegoś fagasa ? Nie umiesz powiedziec nie? Matka cię kultury nie nauczyła?'' ehh...dlaczego zalozylam ten temat,...ano dlatego, ze ten facet na poczatku wydawal sie fajny, inteligentny, rozmowny, po prostu inny niz do tej pory spotykalam...jak to pozory mylą :O Przeciez rozmowa na gg jest niezobowiązująca, na spotkanie sie nie umawialismy, po prostu rozmawialismy.

Gość gość
napisz z jakiego portalu? sympatia? jaki nick? ja zaraz opiszę w oddzielnym topiku moje doświadczenia z psycholami!

Gość uhuhuhuh
wlasnie,dwaj nicka.Jakiś psychopata.

Gość gość
temat sprzed 2 godzin ,autorka pewnie juz poszla spac

Gość gość
autorko takie obelgi...mozesz go podac na policje albo chociaz nastraszyc ; )

Gość gość
facet bez powodu takich słów w stosunku do kobiety nie używa więc coś musiałaś przeskrobać i to ostro.

Gość gość
frajer sie obrazil bo poczul, ze dostał kosza...żenada