Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

użytkownik : yourdesire1 i mario9103 sympatia UWAŻAJCIE NA NICH!!!

Polecane posty

Gość gość

na początku yourdesire1 standardowo pisze "idziemy na randke?" ma tupet trzeba przyznać, pisze tak do każdej (nie pytajcie skąd wiem), mario9103 pisze z kolei "hej chciałbym cię poznać" . Wszystko wydaje sie być normalne na tego typu portalu, jednak gdy raz im nie odpiszecie to piszą kolejny i kolejny raz, obaj napisali do mnie po 4 wiadomości mimo,iż na ani jedną nie odpowiedziałam, nie byłam zainteresowana a ten bezczelny użytkownik youdesire1 zaczął mnie obrażać! myślał,że wyzwiska sprowokują mnie do odpisania. nietędy droga DESPERACI!!! NIE MACIE SZANS I ODCZEPCIE SIE ODE MNIE WRESZCIE!!! a do kobiet apel - jeśli nie lubicie tego typu nagabywaczy to nie odpisujcie im, a nawet nie odbierajcie wiadomosci gdyż na sympatii nadawca może sprawdzić czy jego wiadomość została odczytana. To są po prostu faceci, którym brak klasy, honoru... Jeśli kobieta nie jest zainteresowana to dajcie jej spokój, zrozumiano!!???!!! 😠

Gość yourdesire1
nie zostałaś obrażona koleżanko. Kłamiesz, jestes na sympatii parę lat i przelewasz swoje frustracje i niepowodzenia życiowe zarówno na osoby z portalu randkowego jak i na różnego rodzaju blogach w internecie. Zajmij sie lepiej swoim życiem, zrób cos naprawdę kreatywnego, wyjdź z domu. Polecam rozmowe z tą użytkowniczką na sympatii "monikag88". Szybko zrozumiecie co z tą Panią jest nie tak.