Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Italiancappucinoandkisses

Marzę o seksie z dojrzałym

Polecane posty

Kręcą mnie faceci między 45 - 55 rokiem życia i mam ochotę na romans z którymś z nich... Sama mam 24 lata.

Gość bywacz
ja mam 36 i mam odwrotnie wole mlodsze :)

Dla mnie byłbyś za młody ;) Nigdy dotąd nie jarali mnie starsi, miałam kontakty wyłącznie z rówieśnikami i młodszymi, ale jakiś czas temu poznałam kogoś, kto sprawił, że zmieniłam zdanie. Chętnie bym przeżyła szaloną przygodę z fajnym gościem w tym przedziale wiekowym.

Gość lubię starszych :)
mnie też kręcą starsi, tacy własnie dobrze po 40, może własnie 45-50 ale ja już jestem starsza, 28 lat mam, więc to nie taka wielka różnica, ciągle podrywają mnie gówniarze, żaden starszy nie zagada, w sumie nawet nie bywam tam gdzie czterdziestolatkowie i starsi, bo nie wiem gdzie bywają tacy faceci

Też wolę ostatnio dojrzałych facetów. Spotykam się teraz co prawda z młodszym od siebie, ale on jest jeszcze dzieckiem tak naprawdę i za bardzo żyje tym, co powiedzą koledzy. Tęsknię za kimś poważniejszym, mądrzejszym, rozważniejszym, a zarazem wciąż młodym duchem.

Gość przewaznie na loginie
Oj zdziwisz sie dziewcze jak niepowazny, malo madry i nierozwazny moze byc amant z klamerki 45-50.

Gość lubię starszych :)
a moze mi powiedzcie czterdziestolatkowie czy i gdzie zdarza sie wam podrywac kobiety ?

Gość gość
ja lubię młodsze, umiem zadbać o kobietę, tylko właśnie jak taką znaleźć, żeby nie wyjść na napalonego tatusia

Gość ot facet
cześć italiano... 35 lat dojrzały emocjonalnie, podobno przystojny, młody duchem, wolny...

Gość gość
maaatko ze star****m któremu cyce się trzęsą gdy cie będzie po suwał ?!!! obrzydliwa musisz być albo desperatka

35 to za mało. Interesuję mnie wyłącznie panowie po 40.

Gość zlotowlosa z innego swiata
Tez mi sie wydawalo dawniej ze starsi sa lepsi bo doswiadczeni i dojrzali, rozsadni itp. Ale jak sie czlowiek zastanowi to dojdzie do wniosku ze to nie prawda. taki starszy ma za soba bogata przeszlosc, pewnie zostawil zone i dzieci zeby zyc wolnoscia. No chyba ze taki pozadny i wciaz szuka tej jedynej haha. Do tego taki po 40 to na 100 nie ma takiego ciala i sprawnosci jak 30 latek lub mniej. Tylko na filmach sie wyglada, reality jest inne.W seksie az takie duze doswiadczenie nie jest potrzebne aby bylo dobrze. A za duzo nie jest wskazane bo mysl ze r****l przedemna juz pewno ilosc lasek nie jest podniecajaca.

Gość zlotowlosa z innego swiata
Tez mi sie wydawalo dawniej ze starsi sa lepsi bo doswiadczeni i dojrzali, rozsadni itp. Ale jak sie czlowiek zastanowi to dojdzie do wniosku ze to nie prawda. taki starszy ma za soba bogata przeszlosc, pewnie zostawil zone i dzieci zeby zyc wolnoscia. No chyba ze taki pozadny i wciaz szuka tej jedynej haha. Do tego taki po 40 to na 100 nie ma takiego ciala i sprawnosci jak 30 latek lub mniej. Tylko na filmach sie wyglada, reality jest inne.W seksie az takie duze doswiadczenie nie jest potrzebne aby bylo dobrze. A za duzo nie jest wskazane bo mysl ze r****l przedemna juz pewno ilosc lasek nie jest podniecajaca.

złotowłasa, to zależy kto czego oczekuje. Ty oczekujesz wysportowanego ciała i dobrej kondycji w seksie. Ale Italiancappucinoandkisses widocznie oczekuje zupełnie czegoś innego. Nie możesz zgeneralizować. To chyba dosyć proste.