Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpieluchowane dziecko

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu odpieluchowałam dziecko, tzn przestała nosić pieluszkę oczywiście tylko w dzień. Bardzo dobrze jej to szło i tydzień temu sama zaczęła wołać w nocy siku, więc od tygodnia nie żywa pieluszki również na noc. Byłam zachwycona ponieważ nawet długie wycieczki nie były przeszkodą w chodzeniu bez pieluchy, ani razu nie miałyśmy wpadki. W domu od tego czasu jak zdjęłyśmy pieluszkę miała 3 wpadki - ostatnią jakiś tydzień temu. Dzisiaj poszłam do koleżanki, najpierw poszłyśmy do lekarza, tak mi dziecko zawołało dwa razy, a później na spacerze kolejne dwa razy. Kiedy weszłam do domu do koleżanki malutka zawołała na nocnik więc ją posadziłam i nie zrobiła siusiu tylko po chwili zsikała się na drewnianą zabawkę synka mojej koleżanki. Byłam zdziwiona, a koleżanka zapytała się mnie skoro malutka nie jest gotowa to dlaczego nie zakładam pieluchy. Jakieś pół godziny później pytam się córki czy chce siusiu, ale ona że nie. No i za chwilkę znów się zsikała na podłogę. Powiedziałam że nie wiem co się dzieje więc będziemy uciekać. Powiedziałam koleżance że odkupie jej tą drewnianą zabawkę, a ona ok, to żebym sobie wzięła tą obsikaną (spoko umyłam ją) Kiedy wróciliśmy do domu, córka zaczęła normalnie wołać siku do końca dnia;/ Nie wiem o co chodzi, miałyście coś takiego po odpieluchowaniu?

Gość gość
nikomu nie udało się jeszcze odpieluchować dziecka???