Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iroariaa

prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość iroariaa

Witam! Zacznę od tego,że ponad miesiąc temu uprawiałam petting z moim facetem. Nie mieliśmy bezpośredniego kontaktu płciowego aczkolwiek dotykał mnie palcami na których była sperma " w tych " miejscach. Według moich obliczeń miałam w tym czasie dni niepłodne, ale to nic pewnego .. Tydzień po tej sytuacji był termin mojej miesiączki, objawy były takie jak za każdym razem( bolące piersi, plecy, brzuch).. aczkolwiek moje krwawienie było bardzo ubogie i trwało krótko, jak nigdy wcześniej( tłumaczyłam sobie,że to przez chorobę którą miałam, i przyjmowane antybiotyki)- dodam iż, towarzyszyło mi przy tym pieczenie i swędzenie pochwy .. zrobiłam test 10 dni po " stosunku" - wyszedł negatywny.. minął miesiąc - zrobiłam dziś kolejny test,również wyszedł negatywny... dostałam krwawienia i jest ono równie skąpe jak to poprzednie, dodatkowo znów dostałam przykrego pieczenia i swędzenia pochwy.. nie wiem co o tym myśleć. Myślicie,że w tym przypadku możliwa jest jednak ciąża? może któraś z was miała podobny problem, proszę o pomoc!

Gość gość
Dziewczyno powiedz prawdę czy wkładał ci palce do p..czki .Jazeli na nich była sperma do bez stosunku jesteś zapłodniona.O tym powinnaś wiedzieć.