Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z sympatii mnie olewają, gdy im piszę że nie mam aktywacji i podaję mejla

Polecane posty

Gość lalalalalallalalaalala
a ja radzę unikać internetowych znajomości... moja kuzynka miała okazję spotkać sie z dwoma facetami z neta. w obu przypadkach porażka. Coś jest na rzeczy ,że muszą szukać przez neta znajomości.

Gość gość
a powiem,że nie wyglądasz na takiego co sie boi wystąpień, zresztą CMM też nie wyglada a sie zestresował :P chyba większość ludzi to przeraża, więc po co to robić? :( stres skraca życie! 😭 no ja też kiedyś byłam inna, z jakieś... 12 lat wczesniej...w podstawowce :D

Gość papay 22 lata
raczej nie spocisz sie az tak zeby lalo sie po ramionach :D a w dlugim rekawie zgrzejesz sie jeszcze bardziej :classic_cool: 6-7 chlopakow to cale nic :D w naszej grupie jest 23 chlopakow i 7 dziewczyn :D skoro dal taka mozliwosc to nie bedzie zmienial zasad w trakcie gry :D pacta sunt servanda :D a no pisalas, ale jakos ciezko mi w to uwierzyc :D:classic_cool:

Gość gość
na sławę trzeba naprawdę się napracować :D myślę,że i tak go nie przebije - bo jednak pisać można wszystko, ale na ludzi najbardziej działają bodźce wzrokowe, czyli filmiki, zdjęcia. No chyba,że duch wstawi fotke/filmik jak robi to z jakims chłoptasiem, ale musiałby też podać swoje dane, pokazać twarz... mało kogo stać na taki krok...akcja z moszną była bezprecedensowa :classic_cool: inny nick? czyzby xyzzz czy jakos tak? mam tylko nadzieje,że nie bydgoszczanin84 :classic_cool: z 2007? :P długo tu siedzisz, 2 lata wiecej niz ja..

Gość papay 22 lata
pewnie ma nick "król kurvinoxów" :classic_cool:

Gość gość
aa no tak...teraz sobie to przypomniałam z wczorajszego topa :P hmm przeglądam własnie oczka, jeden typek takie ciacho, jak model mi puścił oczko :D i co pomyslalam ? na pewno robi to by sobie coś udowonić, frajer, oleje go :classic_cool: hahah zawsze tak mysle o zbyt przystojnych :( no nie! już prawie 1 w nocy :(

Gość gość
to i tak młody jesteś, to całe szczęście :classic_cool: bo ten bydgoszczanin to albo projekt albo... :O ale wkurza mnie ten gość! o a teraz na symp napisał do mnie kolo..pomijając,że ma usta- kreski i 168cm :O (ja mam więcej :D) to ma w opisie coś takiego : "Mój wymarzony partner; poszukiwane cechy osobowości: (0) Taki z którym będę się dobrze czuł :) " GEJ?! :D :D

Gość gość
to w zasadzie dało mi do myślenia, siedzisz tu już tyle czasu to pewnie widziałeś nieco moich poczynań :O :D a że pisałam tu nieraz "dziwne" rzeczy...:D mslisz ze moj wizerunek pasuje do tego jaki mam na kafe? :P

Gość gość
rany zacięło mi sie coś w kompie i skasowało całego posta :O 😭 a taki długi był... :classic_cool: no tu większość szajbnięta :classic_cool: pamietam moje poczatki, szokowały mnie podszywy, śmieszne nicki, tematy bardzo frywolne, pomysłowe wyzwiska, riposty, no i owca... jedyne takie forum na całą Polskę :D a później samemu się takim staje... na erotycznym rzadko bywam, chociaż kiedyś bawiło mnie pisanie na "seks z obcokrajowcem" :D wypisywałam tam bzdury, jako rozne kobiety z licznymi doswiadczeniami a potem czekałam,aż ktoś wejdzie i napisze "ale z was szmaty" itp :D :D nie wiem czemu bardzo mnie to bawiło... pamietam na ogolnym też bywały topiki o liczbie partnerów to koloryzowałam i pisałam z wielu nicków liczby powyżej 20 :D tylko po to by wywołać zdrową bulwersację :) ogólna jest chyba najsympateczniejsza, lubię też dyskusję seriale, zwłaszcza na klanie można sie czasem uśmiać :) a coś jeszcze o wieku miałam napisanego, ale zapomniałam... jeszcze z tymi ludzmi co zasmiecaja topiki pogaduszkami, to na kafe też tak bywało... było kilka grupek wzajemnej adoracji i potrafili rozwalać topiki swoimi "cześć" o witaj 👄 i tak przez kilka stron :O :O teraz na szczęście jest tu mniej słitaśnie :classic_cool: no i fakt....dużo tu facetów! :D na początku też mnie to zdziwiło...chociaż ostatnio rzucając pobieżnie okiem na wizaż coś o kosemtykach...zauważyłam o zgrozo ...komentarz chłopaka :O :O to chyba gorsze zniewieścienie niż pisanie na kafe :P