Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z sympatii mnie olewają, gdy im piszę że nie mam aktywacji i podaję mejla

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem ich :) ale nie jestem jakąś desperatką żeby płacić 15 zł za miesiąc użytkowania stronki na której i tak nie mam gwarancji poznania kogoś ciekawego. Zresztą jaką mam pewność,że nie są botami? Jakby im zależało to by pisali mejle. Taka prawda.

Gość papay 22 lata
widocznie to zamkniety krag do ktorego nie dolaczysz jesli nie zaplacisz 15 zl :classic_cool:

Gość gość
hahahah ale nick :D :D :D :classic_cool:

Gość gość
o kurna...znowu....22:22 !

Gość gość
widocznie masz durnego maila

Gość gość
mam mejla lubie_w_pupe@wp.pl nie wiem czy jest durny, moim zdaniem wesoly :)

Gość papay 22 lata
takiego maila sie nie spodziewalem :D :classic_cool:

Gość gość
widzisz jaka jestem nieprzewidywalna :classic_cool:

Gość papay 22 lata
gdybys rzeczywiscie miala takiego maila to chyba mialabys dziennie 500 wiadomosci na sympatii :D:classic_cool:

Gość gość
a ja dorwalam fajnego chlopaka z symp,dlugo juz rozmawiamy, i jedziemy razem w gory :)

Gość gość
nie rozumiem dlaczego nie piszą :( podałam tylko 3 jak do tej pory... 1. pisał ze mną mejle do momentu gdy powiedziałam,że nie czytam książek :classic_cool: i głosuję na kogo głosuję... ale chooy tam, miał żółte zęby i pryszcze... 2. był przystojny i w moim wieku :( ale skoro nie pisze to znaczy,że nie miał dobrych zamiarów :classic_cool: 3. pisał po angielsku, że niby Anglik, w chooy przystojny, pewnie fake :classic_cool: jakby im zależało to by pisali! podobno są dziewczyny, ktore mają w opisie, że są lodziarami :D no trudno..jestem nudna i sztywna:D

Gość gość
to byl jego pomysl :) zaproponowal abysmy najpierw zwiedzili czokogrote :) szukalam tej jaskini na googlach, ale nic sie nie wyswietlalo :( czy slyszeliscie o takiej jaskini? :classic_cool:

Gość gość
koleżanko od gór - a jak go wyrwałaś? miałaś wykupiony pakiet premium? :classic_cool: może oni oceniają,że skoro na to mnie nie stać to jestem jakaś .. :O albo że nie traktuje tego poważnie? :O oo w koncu ktos napisał ! ale nie na mejla...i to w dodatku koles z ktorym juz kiedys pisalam :D w zeszle wakacje :D ahaha :D

Gość gość
nie mam wykupionego pakietu i nigdy tego nie robilam-nie zamierzam placic na ten portal, po prostu odwiedzam profile facetow ktorzy mi sie podobaja,do niektorych cos napisze,innym oczko- przewaznie oddzew jest spory :)

Gość papay 22 lata
widocznie uwazaja, ze jestes poza ich zasiegiem albo jestes zbyt porzadna :classic_cool: ja tez juz nie czytam ksiazek poza podrecznikami :classic_cool: stracilem zapal, teraz wole obejrzec jakis film :D a to na kogo glosujesz to raczej zaleta :classic_cool: takie dziewczyy to pewnie fejk konta, a jesli nie to pozdro dla nich :D w sumie wiadomo dlaczego faceci do takich pisza :classic_cool:

Gość gość
był jeden koleś, wydał mi się fajny, weszłam na jego profil, on to wyczaił i puścił mi oczko, odpuściłam, napisał... ale potem przyjrzałam mu się bliżej - ma okulary na pół twarzy (w okularach wszyscy wygladaja lepiej :O) a poza tym ma maleńkie uszy! jak ...maupa ;( ale pozostali jeszcze brzydsi, ja tez nie zaden cud...ale po co piszą skoro nie są zainteresowani? mogą przecież równie dobrze napisać na mejla 😠 mogłabym im nawet fejsa podać :classic_cool: nie mam nic do ukrycia :D widać oni mają 😡

Gość papay 22 lata
beka z tego portalu :D kazdy tylko czai sie na oczka i na to kto przegladal jego profil xD ja powinienem nosic okulary, ale tego nie robie, bo zle sie w nich czuje i uwazam, ze wygladam jeszcze choojowiej niz zwykle xD moze mial takie male uszy, bo jego ewolucja jeszcze sie nie zakonczyla? xDD eee tam, dla nich to pewnie zadna roznica gdzie napisza :D a fejsa pewnie bys podala do fejkowego profilu o ktorego istnieniu ciagle przypominaja mi na mailu :D

Gość gość
e tam,żaden nie uważa mnie poza zasięgiem, piszą do mnie takie pasztety nieraz :O ale też ładni..i nie rozumiem po co? daje im kontakt do siebie to przestają pisać :O pogladam szołapa :O a co myślisz o typie od Marleńci z uczuciowego? :D

Gość papay 22 lata
nie wiem kto to :D

Gość gość
ja na sympatii poznalam mojego obecnego ex, co prawda juz ze soba nie jestesmy,ale mielismy z soba tyle pieknych chwil , wycieczek,wspomnien,ze nie zaluje i nie zwatplilam w sympatie, aczklwiek sporo facetow tam glownie szuka seksu

Gość gość
nie wiesz? :D on tak pisze juz kilka lat! pamietam go odkad tu sie zjawiłam czyli juz... czwarta wiosna :O taka klasyka kafe...ale ten czas biegnie :( a na jutro muszę tyle zrobić! :( w okularach przeciwsłonecznych? na pewno wyglądałbyś sexy :classic_cool: nie rozumiem dlaczego 2 fajnych typów mnie olało! 😭

Gość gość
w ogole nie rozumiem facetów, wcześniej pisałam na fb (nie żadnym fejkowym :classic_cool:) z kolesiem z ...uczelni...! którego nigdy nie widziałam :D i też mnie nagle olał! w zasadzie to tylko mu odpisywałam... no ale chyba to zawsze coś? c'nie? :classic_cool: a faceci by chcieli babek z inicjatywą chyba...jeden mi napisał,że szuka gadatliwej dziewczyny...wtf?

Gość papay 22 lata
nie wiem, ja tylko przegladalem dyskusje ogolna i nie kojarze uzytkownikow spoza tego forum :D ja jutro mam zaliczenie i zara musze zaczac sie uczyc! nie, w okularach korygujacych wzrok :classic_cool: wygladalbym jak pol d**y zza krzaka :classic_cool: tak jak teraz w sumie xD moze pisali z 15 laskami na raz i nie mogli sie zdecydowac? :D no niby zawsze cos, ale na dluzsza mete jest to meczace gdy tylko odpowiadasz i nie wykazujesz inicjatywy xD ja bym to odebral tak, ze nie jestes zainteresowana i odpisujesz tylko z grzecznosci xD

Gość gość
w zasadzie mam tyle fotek, a na każdej wygladam inaczej,że starczyloby mi na 3-5 profili na sympatii i nikt by sie nie skapnął,że wszystkie to ja :D jaki skandal? o niczym nie wiem

Gość gość
ja na jutro też mam coś do zrobienia i strasznie się martwię... czy w ogóle iść na zajęcia? mam nieobecności do wykorzystania, prowadzący powiedział,że jak ktoś się rozchoruje to żeby wysłał mejlem... może wysłać i nie iść? w przeciwnym razie bede wygladasz prezentacje w powerpoincie 😭 :( :( też sie stresujesz występieniami publicznymi? :( pewnie nie :( pewnie tylko ja taka denna ;( 😭

Gość gość
wygłaszać* już to widzę...nim wyjdę na środek to ze stresu się przewrócę :D :D już m się rece trzesa... pół d**y zza krzaka? no co TY gadasz :O :classic_cool: ... jestes zayebiste ciacho i wszyscy na kafe o tym wiedzą, nawet okulary by Ci nie ujęły uroku :classic_cool:

Gość gość
kojarzę ducha :D podobno jest homo :classic_cool: no jedną... bo inne fotki wykorzystam jak założę inne konto :D i co o mnie sądzisz? szczerze i bez owijania w bawełnę. jestem locha? :classic_cool:

Gość papay 22 lata
ja gdybym mial taka mozliwosc to bym nie szedl, nie chcialoby mi sie isc na jedne zajecia :D wlasnie, ze wystapieniami publicznymi bardzo sie stresuje :D staram sie wypasc jak najlepiej i gdy cos nie idzie po mojej mysli to moge sie zaciac xD poza tym grzeje sie jak prosie podczas wystapien xD a jszcze 10 lat temu bez problemu gralem w przedstawieniach i nic nie odczuwalem xD jakie tam ciacho, wydaje Ci sie albo piszesz tak zeby mnie pocieszyc ;(:classic_cool:

Gość gość
o jak miło :D a już się spodziewałam bluzgów :D serio się nastawiłam psychicznie:P a tu miłe rozczarowanie :P doceniam tym bardziej,że jak mówisz to bezinteresowne, dziękuję 🌼 albo na przykład zgrywasz się :P mi się wydawało,że to przecietna fotka, to znaczy fotka spoko,ale ja dość przecietna...włosy niefarbowane...nie układaja się...na tej fotce nawet trądziku nie wyretuszowałam :P ten duch...mi się wydaje,że to podszyw, albo dla jaj tak napisał :P w sumie nie znam gościa za bardzo, a nawet jak jest gejem :D hah śmiesznie by to było w wieku 64 lat się skapnąć :classic_cool:

Gość gość
a jak ja sie spocę podczas wystąpienia i będzie mi się lało po ramionach? :O może założe długi rękaw?! :O to bedzie koszmar, w dodatku w tej grupie mam aż 6-7 chłopaków z czego 2 gapi sie na mnie niemiłosiernie, a 2 innych mi się podoba, więc bedzie straszny stres :( a jak nie pojde i sie okaże że nie dstane zaliczenia? o rany :((( jesteś jesteś, a jak CI tego nie powiedziałam wcześniej to pewnie dlatego, że jestem jakaś głupia :classic_cool: Crazy Monkey a tak w ogóle dawno Cię nie widziałam, ale dzisiaj Twój nick wystąpił nawet w jednym temacie : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5619478