Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o nim myslec

Polecane posty

Gość gość

Facet zdradzil mnie emocjonalnie i gdy to robil w ogole mi nie okazywal uczuc byl oschly i w ogole tak jakby nie on. Gdy wszystko sie wydalo po raz kolejny obiecal ze juz nigdy wiecej nie bedzie tego robil.no i od tego czasu zmienil sie strasznie.przytula duzo rozmawia i widac ze sie stara.ale czy mozna mu ufac, czy faktycznie sie zmienil czy tylko udaje?mowil ze to wszystko jest przez to ze uzaleznil sie od internetu.czy to mozliwe?

Gość dfsafdfg
ja mialam podobna sytuacje. od okolo 3 lat jest bardzo dobrze. niby powinnam napisac ze on sie nie zmieni (tak jak wiekszosc dziewczyn pisze) no ale ja wiem na swoim przykladzie ze moj sie zmienil. on nawet nie ma mozliwosci na jakies gierki

Gość gość
Tez chcialabym tak powiedziec.a jaka byla twoja konkretnie sytuacja.co robil?

Gość gość
nie zmieni się...

Gość dfsafdfg
mam nadzieje ze bedzie u ciebie ok. wiem ze jezdzil do kolezanki, zdradzal nasze sekrety, czul sie lepiek z nia niz ze mna. nie wiem czy o to ci chodzilo ale TO to dokladnie jest zdraa emocjonalna.

Gość gość
U mnie byl tylko internet.ale do jednej sie chcial wybrac i w ogole mial z nia taki kontakt ze szok.wysylal jej nagie zdjecia, pisali po kilka godz na gg, gadali na skape no i dzwonil do niej i sie zalil jaka to ja zla nie jestem.a i podal jej haslo do facebooka zeby widziala o czym z nim pisze