Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiaderko

drugi test ciążowy

Polecane posty

Gość wiaderko

Witajcie, muszę się z kims podzielić bo nie wytrzymujewink) We wtorek po pracy zrobiłam test ciążowy i wyszły mi dwie kreski.Dziś zrobiłam drugi test ciążowy i druga kreska wyszła mi slabsza niz z pierwszego testu (tak mi sie przynajmniej wydaje). Pierwszy test robiłam popołudniu, a dzisiejszy rano. troche sie załamałam. Wiem ze wszystko sie moze zdarzyc. Ale wytlumaczyłam sobie tak ze jesli ta druga krecha jest słabsza lub taka sama to znaczy ze beta hcg nie przyrasta prawidłowo. Nie wiem dlaczego ale wydawalo mi sie ze drugi test powinien myc mocniejszy.Wiem wiem mozliwe ze mam schizy, tak samo mialam w styczniu z obumarłą ciążą. Wiem... mogłam tego dzisiejszego testu nie robić, ale cholera jasna zrobiłam !!! i juz czasu nie cofne. Poza tym nie mam zadnych objawów tej ciąży, nie bolą mnie piersi, tylko są wieksze ;))))nie boli mnie brzuch, troche jestem drazliwa i troche mam wyostrzony wech, ale nic poza tym. i tyle . wygadałam sie. czy któras z Was dziewczyny miala moze podobnie ?????

Gość gość
Moim zdaniem test mógł mieć inną czułość, mi dwa dni po terminie okresu wszystkie (4) testy pokazywały bardzo jasną kreskę, no ale jestem w ciąży i jest ok. Rób z krwi bete i będziesz wiedziała na czym stoisz

to byly dwa takie same testy. Wiem ze moge zrobić bete hcg, ale u nas to na jeden wynik czeka sie 3 dni.

Gość gość
no to nie wiem co możesz zrobić, czekać, isć do lekarza, jeśli nie masz żadnych objawów, że coś nie tak to nie panikuj, zrób może jeszcze jeden test innej firmy.... moim zdaniem kolor kreski nie jest taki istotny

na to nie wpadłam ze moge zrobić test innej firmy;), dzieki. U lekarza bylam wczoraj przed zrobieniem dzisiejszego tesu i kazał przyjsc za dwa tygodnie.

Gość Angel1993_93
Ja miałam podobnie tylko ja nie miałam dwa miesiące okresu. Zrobiłam dwa testy które wyszły negatywne byłam u lekarza nic nie zauważył ale później miałam tą różnicę że zaczęłam mieć dziwne objawy zrobiłam znowu dwa testy też tak jak ty pierwszy w południe drugi rano i oba wyszły pozytywnie byłam u lekarza okazało się że to 7 tydzień. Więc jedyne co Ci mogę doradzić to żebyś jak najszybciej szła do lekarza i uważaj na siebie:) Pozdrawiam,