Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówka2

Odkąd mój facet wie że mam mieszkanie to kocha mnie bardziej

Polecane posty

Gość możliwe że widzi
dla was współną przyszłość, bo tak bez mieszkania to zakładanie rodziny to raczej jest beznadziejnie

Gość gość
Zamelduj go to zobaczysz jak będzie Cię milował:D Widac ze to materialista, teraz ma pewność że będzie mial gdzie d*pe przytulić!

Gość gość one
Autorko, nie wkręcaj się :) Ja sie dowiedziałam od męża dość wcześnie o jego 38m mieszkaniu, bo zaproponował mi abym sie do niego wprowadziła. Pytałam o koszta itp. i wtedy mi powiedział, że jest jego- sam na nie zarobił w wieku 27 lat :) a potem przy okazji rozmowy o ślubie i powiększeniu rodziny wyskoczył mi z inf. że jak zrobi się ciasno to możemy się przeprowadzić do mieszkania po jego dziadkach, bo ma 70 metrów :D Tutaj zaniemówiłam i zrobiłam wielkie oczy, bo myslałam że mnie wkręca :) ale nie wkręcał. Ogólnie rzecz biorąc to normalne że sie cieszyłam z tego, że te mieszkania są, ale nie ukrywał tego faktu przede mną specjalnie, bo mi nie ufał, nie mówił o tym, bo taki jest z natury :) ze się nie chwali.

Gość gość
i dopiero wtedy zaczęłaś go kochać,co?

Gość gość
A ja odkąd się wyprowadzam to wszyscy nagle chcą mnie odwiedzać, mimo że teraz nikt do mnie nie przychodzi.

Gość gość one
tak, właśnie wtedy zaczęłam go kochać :)

Gość gość
No prosze kobiety to jeszce maja,a niejeden to golod***ec bez honoru i wstydu! Ja gdybym byla facetem bez m nigdy byn sie nie wiazala z taka Co cos ma. Spalilabym sie ze wstydu.