Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak długo plemnik jest zdolny do zapłodnienia przebywając w cewce moczowej?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak, kochałem się z dziewczyną, pierwszy raz skończyłem w gumce. Oddałem mocz, umyłem penisa wodą z mydłem, dokładnie się wytarłem. Emocje wzięły górę nad rozsądkiem i kochałem się bez gumki po raz drugi za jakiś czas. Nie było w pobliżu żadnego sklepu gdzie można było kupić gumki :/. Ogólnie zauważyłem, że nie występuje u mnie wydzielanie się preejakulatu podczas podniecenia czy stosunku, ale są po prostu tego tak małe ilości, że tego nie zauważam. A jeśli już się coś zaczyna wydzielać to to czuje. Więc wg mnie nic się nie wydzieliło. Skończyłem na zewnątrz, penisa wyjąłem z jakieś 10-15 sekund przed orgazmem i dokończyłem ręką. Znowu się umyłem i wytarłem, ale już moczu nie oddałem, więc mogły zostać w cewce moczowej jakieś plemniki. Bo jednak za jakaś godzinę zrobiliśmy to po raz trzeci, ale już bez orgazmu z mojej strony. I moje pytanie, jak długo plemniki zachowują zdolność do zapłodnienia w cewce moczowej mężczyzny? Szukałem szukałem i w googlach tego nie znalazłem. Jest tylko informacja o tym ile żyją w kobiecie, ile na zewnątrz (kilka minut), ale kompletny brak informacji o tym ile żyją w cewce moczowej. Czy ktoś wie przez jaki czas zachowują zdolność do zapłodnienia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować