Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek 24.

Moja dziewczyna miała wypadek

Polecane posty

Gość Marek 24.

Witam moja dziewczyna miała wczoraj wypadek potrącił ją samochód gdy szła poboczem do domu. Leży w szpitalu ma połamaną miednicę pękniętą kość ogonową i złamaną kość udową lewej nogi. Byłem dziś u niej ale mogłem tylko na chwilkę wejść bo lekarz mówił że jest na silnych lekach przeciw bólowych i przez to jest osłabiona. I mam takie pytanie jak się zrasta takie złamanie miednicy i kość ogonowej ? bo chyba jej tego nie włożą w gips bo jak ?? czy długo musi tak cierpieć i czy w przyszłości ma szansę wrócić do pełnej sprawności? Pytam bo lekarz mi nic na ten temat nie chce powiedzieć.

Gość grzeczna panna
złamana miednica długo, bardzo długo nawet i pół roku

Gość 55566tgg
no to z seksu nici, szukaj nowej dziewczyny, bo pewnie i tak tylko dla seksu z nią byles.

Gość gość
Kosc ogonowa mialam zlamana przez porod mojego synka. Tak sie pchal na mnie, ze mi ja zlamal. Ona jednak zrasta sie samowolnie i nie ma na to operacji, czy czegos podobnego. Miesiac nie moglam normalnie usiasc, ale po tym czasie wszystko bylo ok. Ja mysle, ze przy zlamanej miednicy, twoja dziewczyna i tak bedzie dlugo lezec bez ruchu. Bedzie wszystko dobrze! Bardzo mi przykri i zycze tobie i twojej dziewczynie duzo sily i wytrwalosci!!! Ps. Zlapali chociaz kierowce?

Gość Marek 24.
55566tgg jaki sex człowieku ? wiesz co ja teraz czuję ja ona tam leży i cierpi a ja nie mogę wejść bo mnie na razie wpuścić nie chcą... jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamknij mordę bo przeciąg wieje... Dziękuję wszystkim za pomocne odpowiedzi. Kierowcy nie trzeba było łapać bo sam się zatrzymał i wezwał pomoc a raczej wezwała bo to jechała jakaś młoda dziewczyna co dopiero prawko zadała nie dawno.

Gość co za nieszczęście
Dziewczyna ma rodzinę ? Jeśli ktoś z rodziny się zgłosił to pewnie poinformowali o stanie zdrowia. Może zapytaj jej rodziców. Pamiętaj, że to świeża sprawa i przy takich obrażeniach pewnie trudno oceniać czy i kiedy wróci do pełnej sprawności. Jak jej dadzą środki przeciwbólowe to pewnie cierpieć bólu nie będzie ale niewygodę związaną z przykuciem do łóżka pewnie tak.

Gość gość
moja siostra miała podobne obrażenia po wypadku, do tego jeszcze złamane żebra i wstrząs mózgu dzisiaj chodzi normalnie, ale zrastanie kości i rehabilitacja trwały długo, nie napisze ile, bo pewnie u każdego inaczej, ale to kwestia długich miesięcy

Gość Marek 24.
byłem chwilę temu w szpitalu i pytałem jej rodziców co powiedział lekarz no więc na razie nic więcej nie mogą zrobić noga się zrośnie dosyć prędko ale miednica i kość ogonowa już nie.... musi co najmniej 2 miesiące przeleżeć w szpitalu a potem długa rehabilitacja ale chodzić będzie bo kręgosłup nie uszkodzony a to najważniejsze :)

Gość gość
3mam kciuki. Powodzenie i cierpliwości.