Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek38

żona chce mnie zostawić dla młodszego

Polecane posty

Gość Arek38

Zdradziłem żonę ale mi wybaczyła. Jednak ona zaczęła mnie zdradzać z młodszym ode mnie, moja żona też jest dużo młodsza ode mnie. Teraz jednak ona stwierdziła, że nie chce naprawiać naszego małżeństwa i jest samodzielną kobietą i sama sobie poradzi w życiu.

Gość gość
hahaah dobrze ci tak

Gość ja TylkoNaChwile
BRAWA dla żony !!!!! a czego ty chciałeś psie ??? do budy!!

Gość gość
Mądra kobieta a ty masz za swoje. Myślałeś, że można bezkarnie zdradzać? Zobacz jak to jest.

Gość gość
Czemu ją zdradziłeś?

Gość Arek38
teraz udaje taką samodzielną, bo wyszła za mnie , mogła spokojnie robić karierę, mieszkała w moim mieszkaniu, miała samochód za moje pieniądze, mogła się rozwijać za moje pieniądze, uczyła się języków za moje pieniądze a nagle taka samodzielna. Zdradzała mnie z nim w hotelach za moje pieniądze, jeździła na wycieczki za moje pieniądze, teraz jest taka samodzielna za moje pieniądzę a ja nawet nie nalegałem na dzieci jak raz powiedziała nie, mimo iż bardzo chciałem mieć

Gość Arek38
zdradziłem ją bo zawsze była zajęta sobą, zapracowana i oddana pracy, nie dawała mi czułości, jest zimna ale ją kocham

Gość gość
Zdradziłeś bo jesteś zwyklym kurwiarzem, a nie że żona była zajęta

Gość gość
a z ciebie to niezły burak jest facet... do tego smierdzisz wylewasz swoje kretynskie zale na forum dla bab i na dodatek teraz jej wszystko wygadujesz idz ty larwo zonie sie nie dziwnie złapała młodego. lepszego .proste

Gość gość
to był jej to powiedzieć o tym a nie zalic sie na kafeteri

Gość gość
oddana pracy buhahahahah !!!!!!! i co to był powód aby w*****ć inna babe ?

Gość ślepa jest milosc taraara
zdradziłeś to się odwdzięczyła

Gość gość
mogłeś jej powiedzieć, że potrzebujesz więcej czułości. Zdradę rzadko kobiety zapominają. Może teraz spotkasz kobietę która da Ci tyle czułości ile potrzebujesz

Gość gość
mogłeś jej powiedzieć, że potrzebujesz więcej czułości. Zdradę rzadko kobiety zapominają. Może teraz spotkasz kobietę która da Ci tyle czułości ile potrzebujesz

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Może ustawiłeś tak związek, całkiem podświadomie, by mieć władzę finansową. I to się zemściło. Może tak, może nie. Jeśli naprawdę kochasz, to dlaczego tak mocno tu mówisz o pieniądzach? Miłość jest dawaniem bez wypominania. Jeśli kochasz, to po prostu kochaj dalej, a miłość powiedzie Cię dobrymi drogami. Jeśli zaś nazywasz miłością, to co miłością nazywa ego, to co 99,99% ludzi mylnie nazywa miłością, to obudź się i poproś, by wyjaśniono Ci czym jest prawdziwa Miłość. Miłość nie zazdrości, nie wypomina, nie użala się nad sobą. Miłości kocha i zawsze jest radosna.

Gość gość
może spotkasz teraz taką co da Ci dużo czułości...

Gość gość
Może ustawiłeś tak związek, całkiem podświadomie, by mieć władzę finansową. I to się zemściło. Może tak, może nie. Jeśli naprawdę kochasz, to dlaczego tak mocno tu mówisz o pieniądzach? Miłość jest dawaniem bez wypominania. Jeśli kochasz, to po prostu kochaj dalej, a miłość powiedzie Cię dobrymi drogami. Jeśli zaś nazywasz miłością, to co miłością nazywa ego, to co 99,99% ludzi mylnie nazywa miłością, to obudź się i poproś, by wyjaśniono Ci czym jest prawdziwa Miłość. Miłość nie zazdrości, nie wypomina, nie użala się nad sobą. Miłości kocha i zawsze jest radosna.

Gość gość
Zdrada jest zdradą bez względu na to dlaczego to zrobiłeś i wiesz co wcale mi ciebie nie żal.

Gość Arek38
kocham żonę i nie chce aby była z kims innym, aby ktoś inny ją dotykał... nie wypominam jej , że korzystała z moich pieniędzy, dałbym jej więcej gdyby została... ja ją kocham, naprawdę... zdradziłem ją fizycznie ale to było głupie i sam się przyznałem, że ją zdradziłem

Gość gość
ale ona już wybrała i chyba nie ma zamairu do Ciebie wrócić

Gość gość
zdradziłem ją bo zawsze była zajęta sobą, zapracowana i oddana pracy, nie dawała mi czułości, jest zimna ale ją kocham ---------------------- skoro byla zajeta swoja praca i jej tak oddana,to jakim cudem mowisz ze wydawala twoje pieniadze?!!! zycie msci sie na tobie teraz,sam widzisz jak to boli! i niestety teraz juz jest za pozno na wylewnie lez,trzeba bylo wczesniej pomyslec o tym,ze masz kobiete w domu a nie leciec do innej p***y!

Gość Arek38
w sumie to nie jest za późno, jeszcze mieszkamy razem, tylko dziś powiedziała , że myśli nad końcem ale jeszcze nie ma ostatecznej decyzji... wystarczy , że zrobie tak by być lepszym od tego bzykacza cudzych żon... teraz wezmę ją na litość, że jestem taki nieporadny a ona stwierdzi, że mi musi koszule wyprasować itp.

Gość gość
ty jestes załosny . a jak ty bzykałes to bylo dobrze . jestes przegranym frajerem.. e szkoda gadac oby zona jednak odeszła.. zycze ci tego

Gość Arek38
zresztą nie dam jej rozwodu, moja żona to pies na pieniądze więc pewnie nie mam co się martwić jej groźbami

Gość gość
Nie musisz dawać jej rozwodu, bo daje go sąd

Gość gość
pieniądze i pieniądze... widać co się dla ciebie liczy! tylko kasa! zdradziłeś pierwszy więc czego teraz oczekujesz?

Gość narcyzmen
nie, kochała Cię to ją zdradziłeś. Znajdź nową, a nie rozpaczaj. Szybciej nową poznasz, niż zmienisz charakter kobiety.