Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyśśśśśśka

po czym poznać że chłopak jest podniecony przy pocałunku?

Polecane posty

Gość cyśśśśśśka

albo jak go do tego doprowadzićcałując się normalnie lub z języczkiem ? co lubią faceci? zaznaczam że bez dobierania się do spodni, robienia lodow itp....bo zapewne od razu bylyby takie rady......chodzi mi tylko o pocalunek i najwyzej o dotyk głowy.....proszę o powazne odp najlepiej facetów

Gość Slly
Jak stanie to podniecony!

Gość cyśśśśśśka
no tak....stanie....tylko że nie zawsze w jeansach widac ze stanie....

Gość Slly
Widać!Widać! Wtedy jest taka wypukłość! Dzisiaj właśnie tak chodziłem! Dziewczyny się gapili,mnie to jeszcze bardziej podniecało!

Gość cyśśśśśśka
fajnie że dziewczyny się na ciebie GAPILI.......może ktoś inny się wypowie jeszcze?

Gość Slly
Już nikt!

Gość cyśśśśśśka
fajnie że przyznałeś się iż jesteś nikim :) doceniam takich ludzi którzy umieją się do tego przyznać......

Gość cyśśśśśśka
jak zejdziesz z kafeterii i nauczysz się odmieniać przez osoby ( "dziewczyny się na mnie gapili") to może staniesz się kimś.....

Gość gość
całuj go namiętnie błądź rękami po klacie i głowie możesz całować i lizać kark a najczulszy punkt to ucho faceci się podniecają od razu chodzi o ruszanie językiem łaskotanie nie wiem jak ci to opisać w każdym razie chodzi i o zewnętrzną i wewnętrzną stronę uch anie musisz oczywiście mu pchać calego języka w ucho tylko tak delikatnie...no ale zapewne po takim czymś nie wytrzyma i zacznie się do ciebie dobierać