Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulma

Wyjdę za mąż w 2014 roku - wątek z prawem przyciągania

Polecane posty

Gość Ulma

Witajcie. Niedawno zainteresowałam się prawem przyciągania. Wierzę, że działa. Chcę się nauczyć je stosować. Chcę aby mój facet mi się oświadczył do 2014roku oraz chcę znaleźć dobrą pracę.

Gość gość
gratulujemy

Gość lia---
Ło rany, ja też już bym chciała ulożyć sobie życie.Ale nie wiem czy to prawo coś działa.To chyba bardziej chodzi o pozytywne nastawienie.

Gość fantastyczny temat!!
Psychologia zrównała z ziemią te mżonki, że sobie coś będziesz wpierać i to się stanie. Zejdź na ziemię i zacznij działać a nie bujać w obłokach, samo nie przyjdzie napaleńcu

Gość sissy sassa 00d9d90
jestem lekko zawiedziona tymi książkami....miało być dużo pieniędzy - przez ostatni rok moja pensja wynosiła mniej niż średnia krajowa... miał być fajny facet - nikogo nie poznałam, nie licząc napaleńca, analfabety, niezdecydowanego i facetów bojących zaangażować się w związki. Miało być własne mieszkanie, mam własny...pokój. Ludzie,jeśli sami nie zapracujecie, to nic wam w ręce nie wleci, smutne ale prawdziwe niestety.

Gość gość
nie znasz się, potęga podświadomości działa bezwzględnie pod warunkiem że umiesz to stosować, to jak z programem komputerowym, musisz się go nauczyć żeby obrabiać zdjęcia albo jeszcze inaczej: to jak z programowaniem, musisz się nauczyć języka maszyny (komputera) żeby pisać programy, wtedy one działają

Gość Ulma
Witajcie ponownie. Oczywiście, ze samo prawo to tylko prawo, trzeba stosować je w praktyce. Nigdy nie mówiłam też, że nie będę działać. Wiem, że osiągnę wszystko, czego chcę.Muszę się tylko nauczyć lepiej je stosować :)

Gość gość
ja też w to nie wierzę. tylko czemu jedne kobiety wychodzą szybko za mąż, a inne marzą o mężu cale lata, wizualizują, a i tak są starymi pannami... poza tym jak chcesz, żeby chlopak ci sie oswiadczyl, to nie dawaj mu doopy, proste.

Gość Ulma
Nie chcę małżeństwa opartego na szantażu. Chcę żeby się oświadczył,ale niczego nie zmienię w naszym związku. Ja też lubię sex ;)

Gość gość
ja przyciagnelam mojego meza...jak i wiele innych kwestii. z mezem bylo tak ze kiedys dawno napisalam sobie na kartce jak sobie wyobrazam moj ideal, jakiego faceta spotkam. Napisalam i sie nie skupialam wiecej na tym. po 3 latach bedac juz moim facetem znalazlam przypadkowo te kartke. Jota w jote sie zgadzalo. lacznie z tym ze jest obcokrajowcem. malo nie zemdlalam z wrazenia.

Gość Ulma
Możecie sobie pisać, że nie działa, a ja i tak wiem, że działa i już. Zrobiłam mapę marzeń na ten rok :P

Gość gość
powiedzcie mi jak to jest. dziwa pieprzy sie bez slubu, ale ona chce miec slub i to pewnie katolicki w bialej sukni. powiedz mi gdzie ty szmato do slubu katolickiego do kosciola, skoro jestes wyuzdana i pieprzysz sie bez slubu jak taka zwykla szmata? mam nadzieje jednak, ze ten chlopak kopnie cie w doope, ty obrzydliwa lafiryndo. bo skoro ma wszystko na tacy co po co ma się żenic z ladacznicą?

Gość Ulma
Gościu, masz jakieś problemy ze sobą. Ewidentnie psychiczne. Ani mój facet, ani ja nie jesteśmy katolikami :D

Gość gość
ladacznica co pieprzy się bez slubu marzy o ślubie kościelnym, i jakieś prawa przyciagania będzie stosować, żeby w końcu jej roochacz po iluś latach dawania doopy jej się oświadczyl... litości hahaha ja z kolei proszę Boga, żeby on cię kopnał w twoja łatwą puszczalską d*pę. on juz i tak pewnie jest tobą znudzony, a wkoło tyle mlodszych ladniejszych d*peczek, kwestia czasu jak cie zostawi, niech sie tak stanie 🖐️

Gość Ulma
Ty tam wyżej! Współczuję Ci, że masz w sobie tyle złej energii.

Gość biannnnnnnnnnnnnnnka
"Możecie sobie pisać, że nie działa, a ja i tak wiem, że działa i już. Zrobiłam mapę marzeń na ten rok" - hej Ulma mam pytanie jak zrobić taką mapę marzeń? Mam rozrysować to jakoś na kartce? I podać tam czas, w którym ma się to wszystko zrealizować??

Gość kotolotkaaaa
Skoro nie jesteście katolikami, to po ci ślub? Problem psychiczny to masz ty o czym świadczy ten temat. Dziwka nie potrafi normalnie pogadać ze swoim facetem, tylko stosuje jakieś prawa przyciagania, jesteś po prostu żałosna. A facet cię i tak zostawi, tego ci życzę, z całego serca i pewnie tak będzie, bo skoro do tej pory się z tobą nie ożenił, to pewnie traktuje cię jak wór na spermę.

Gość ten co wie..78
Ulma on już się pewnie za młodszą rozgląda, facet teraz nie jest głupi

Gość Ulma
Mapę marzeń robi się tak, że owszem, rozrysowujesz swoje marzenia na kartce. Musisz zrobić to tak, aby były one gotowe na pierwszy nów księżyca po wiosennej równonocy. W 2013 roku był to bodajże 10 kwietnia. Spełnić ma się w ciągu roku, czyli do kwietnia 2014. Chcę wyjść za mąż, bo mam na to ochotę. Nie muszę się tłumaczyć. A mój facet byłby głupcem, gdyby zostawił mnie dla młodszej tylko dlatego, że jest młodsza. Zresztą ja jestem młodsza od niego o 5 lat, a wyglądam na 5 lat mniej, niż mam :D

Gość videocd
Weź juz nie pluj tym jadem,bo się zatrujesz.Lepiej się idź pomodlić.

Gość gość
nie wierzysz w boga ale wierzysz ze istnieje jakies prawa przyciaganie czy ty masz rozum czy go wuzuciłas na smieci kto to prawo ustalił bo napewno nie bóg a jezeli nie bóg kturego nie wierzysz ; to kto moze stac za tym demony świadectwo http://gloria.tv/?media=452911

Gość tivokkas
Kolejny nawiedzony.To po chooj czytasz topik?

Gość gość
budka suflera śpiewała kiedyś Kiedy nasz rozum śpi, demony budzą się Ludzie wciąż błądzą tak, jakby stracili wzrok Kiedy rozumu brak, ziemię ogarnia mrok Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać To jest pora właśnie, by się bać Bo kiedy rozum śpi, to tak jak w czarnych snach Zaczynają nami rządzić razem gniew i strach Kiedy rozum śpi, to nic nie mogą już Ani groźby ani prośby, ani anioł stróż Nie ważne, kto i skąd, nie ważna płeć i wiek Głupota jest jak trąd, nie działa żaden lek

Gość gość
nie będę pisać czego i co ja chcę bo się nie pomieści :)

Gość Ulma
Nie powiedziałam, że nie wierzę w boga, tylko, że nie jestem katoliczką. Nie jest dla mnie ważne, kto ustanowił Prawa Wszechświata. Ważne, że działają... Za chwilkę zrobię sobie dobrą kawę i zabieram się za listę szczegółowych celów życiowych, które potem sobie będę afirmować :)

Gość gość
to jest grzech przeciwko 1 przykazaniu a za grzech trzeba płacic własnym cierpieniem a nawet płaca też wasze dziieci do 4 pokolenia działają bo za tym stoi demon i za to będzie trzeba zapłacić nic nie jest za darmo tylko bog daje za darmo

Gość gość
te swiadectwo kture wkleiłem on terz nie zastanawiał sie skad to ma te moce np czytał w człowieku jak w książce wszystko i wszystko wiedział na temat każdego człowieka i zaczoł sie zastanawiac skad ma ta moc i usłyszał w głowie odaj sie nam dusze a będziesz miał większa moc i będziesz sławny i wtedy zrozumiał ze to mac pochodzi od demonów

Gość Ulma
Daruj sobie; dokonałam apostazji, nie mam nic wspólnego z Twoim bogiem Żydów...

Gość gość
nie wazna nazwa wazne ze przed nim wszyscy klękają Dlatego też Bóg Go nad wszystko wywyższył i darował Mu imię ponad wszelkie imię, aby na imię Jezusa zgięło się każde kolano istot niebieskich i ziemskich i podziemnych (List do Filipian 2:9-10 poczytajcie sobie objawienia w Fatimie nawet było ostrzeżenie ale ludzie nie usłuchali i dlatego była 2 wojna światowa za nasze grzechy w medjugorie maryja terz ostrzegała i prosiła by modlić sie o pokuj ludzie nie posłuchali wybuchła wojna w jugosławi