Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwujące kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość gość
idź już 18letnia gównairo lekcje odrabiać bo 1 z klasówki dostaniesz :D g... wiesz o życiu i g... wiesz o macierzyństwie ;) pewnie bedziesz po maturze pracować w jakiejś spelunce gdzie o l4 bedziesz mogła pomarzyć co najwyżej :D i cała ciaze bedziesz zmuszona tyrac :D i twoje tłumaczenie, ze jestes tu przypadkiem mnie bawi jeszcze bardziej :D normalne 18latki na kafe na dziale dla matek nie siedzą tylko mają inne rzeczy na głowie ;P

Gość gość
dź już 18letnia gównairo lekcje odrabiać bo 1 z klasówki dostaniesz smiech.gif g... wiesz o życiu i g... wiesz o macierzyństwie oczko.gif pewnie bedziesz po maturze pracować w jakiejś spelunce gdzie o l4 bedziesz mogła pomarzyć co najwyżej smiech.gif i cała ciaze bedziesz zmuszona tyrac smiech.gif i twoje tłumaczenie, ze jestes tu przypadkiem mnie bawi jeszcze bardziej smiech.gif normalne 18latki na kafe na dziale dla matek nie siedzą tylko mają inne rzeczy na głowie ;P xxxx hahha a toś mnie ubawiła, naprawdę :P przeczytaj to co napisałas, wez młotek i stuknij się w głowę, bo jakżes stara tak głupia. jestes wulgarna, agresywna i sfrustrowana, az strach ze takie maciory jak ty biorą się za rozmnazanie i dalej płodzą i wychowują takie same żałosne mendy jakimi one są. zaparz sobie meliski bo ci zaraz zyłka pęknie z wscieklosci i urodzisz :P

Gość gość
Do mądrej która napisała se w ciąży jest się tylko raz i się należy. Poczekaj urodzisx, zostawisz dziecko na 15 minut by wyskoczyć na badania miedzy karmieniami a tu na poczekalni zonk bo ci się zaczną ciężarne wpychac.. I jajo zniesiesz.

Gość gościówa dzisiaj
tak się składa, że mieszkam poza polską od 6 lat. mogę ci powiedzieć tyle: w UK kobiety ciężarne idą na zwolnienie tylko wtedy, gdy są ku temu poważne powody zdrowotne. dlaczego? bo na zwolnieniu dostałyby 50% pensji. w DE kobiety decydują się na dziecko wtedy, gdy już mają stabilną sytuację zawodową. często po 30 roku życia a nawet później. zwolnienie biorą po ok. 6 miesiącu ciąży w zależności od charakteru wykonywanej pracy. beneficiary to przeważnie turczynki i polki (oraz ogólnie imigrantki z krajów arabskich, w których kobiety i tak generalnie nie pracują). ciężarne polki potrafią tylko zrzędzić, niezależnie od tego gdzie mieszkają. w PL za długo się pracuje, więc L4, w UK można udokumentować "biedę", więc socjal, w DE "ojro" na dziecko "się należy". nie będę całować stóp ciężarnych tylko dlatego, że ich dzieci będą pracować na moją emeryturę. póki co ja pracuję, żeby takiej ciężarnej dali zwolnienie i jeszcze do tego dołożyli becikowe.

Gość gość
gość Do mądrej która napisała se w ciąży jest się tylko raz i się należy. Poczekaj urodzisx, zostawisz dziecko na 15 minut by wyskoczyć na badania miedzy karmieniami a tu na poczekalni zonk bo ci się zaczną ciężarne wpychac.. I jajo zniesiesz. i i i nie sądze ;P jestem w 2giej ciąży :D i wiem co to macierzyństwo :D i będę korzystać z przywilejów ciężarnej ile wlezie!!! P.S. mam książeczkę honorowego krwiodawcy, więc mam wprawe w korzystaniu z przywilejów nawet jak mam tylko 15 min ;) więc nie martw się o mnie ;P

Gość gość
na cholere wy piszecie jak jest w uk czy innym srukej. Tu jest polska i mowa jest o polsce a nie o zagranicy!

Gość gość
mam książeczkę honorowego krwiodawcy, więc mam wprawe w korzystaniu z przywilejów nawet jak mam tylko 15 min oczko.gif więc nie martw się o mnie ;P xxx w doope sobie bedziesz mogla wsadzic ta ksiazeczke roszczenioy babsztylu wstretny. jak ci przyjdzie ciezarna to jej bedziesz musiala ustapic czy ci sie poodba czy nie

Gość gość
alez pewnie, ze ciężarnej ustąpie! :D zawsze ustępowałam i ustępować będę :) I sama też z tego korzystam póki jestem w ciąży ;)

Gość gość
jak mnie ciezarna grzecznie poprosi o ustapienie miejsca, jak ja mam dobry humor a ciezarna nie ma wrednej mordy to moze wstane :D W innym wypadku nie mrugne okiem nawet jak sie wywali na podloge. Nie moj bachor, nie moje zmartwienie. Proste, co? :P

Gość gość
gość na cholere wy piszecie jak jest w uk czy innym srukej. Tu jest polska i mowa jest o polsce a nie o zagranicy! :D Bo nie raz juz pilowalyscie mordy, ze tez chcecei takie socjale jak za granica. Ze tez nie chcecie placic VATu na ubrania dzieciece jak zagranica. ALe tam sie pracuje na to wszystko i ciaza nikogo z pracy nie zwalnia. W PL wybralyscie sobie model pierdzenia na L4 w ciazy to guzik macie jak dzieciak jest na swiecie. I kobietki za granica maja luz a wy liczycie te swoje zlotowczyny, czy starczy na zarcie z dyskontu :D

Gość gość
Ja jestem w 33tc. Ciążę znoszę raz dobrze raz źle ale jeszcze nigdy nie korzystałam z żadnych przywilejów, wręcz przeciwnie sama często w autobusie czy u lekarza jak widzę jakąś kobietę w ciąży która poprosi o miejsce albo po której widać, że ma zaawansowaną ciążę bądź źle się czuję to wstaję. Ale gdy widzę taką babkę z brzuszyskiem na szpilkach, w miniówce czy na przystanku z papierochem w pysku to gdyby nie to, że ma niczemu winne dziecko w brzuchy to z miłą chęcią bym jej noge podłożyła !